Figura újdonságok, Harcjármű újdonságok, Újdonságok

Model Miniature (ami az IDF-ből kimaradt)

A francia cég főleg 1/72 méretarányban gyárt kiegészítőket, figurákat, átalakítókat, komplett kiteket és matricákat. A Közel-Keletet rendszeresen felkereső Julie Ludmann kérdésemre elárulta, hogy általában saját képanyagból dolgozik, de az ott […]

A francia cég főleg 1/72 méretarányban gyárt kiegészítőket, figurákat, átalakítókat, komplett kiteket és matricákat. A Közel-Keletet rendszeresen felkereső Julie Ludmann kérdésemre elárulta, hogy általában saját képanyagból dolgozik, de az ott élő barátai is sokat segítenek a referencia összegyűjtésében. Az izraeli és libanoni szárazföldi haditechnika kedvelői számára igazi aranybánya az oldal. A saját termékek – most már 1/35 méretarányban is – bemutatásán túl a skót Cromwell Models gyantáira, valamint az ausztrál Mouse House Enterprises cég Military Briefs kiadványaira is leadhatjuk rendelésünket. Az előzőeken túl az arab-izraeli témáról szóló egyéb füzetek, magazinok, könyvek is kaphatóak. A galéria és más oldalak pl. a Tsahal Miniature közvetlen elérése ugyancsak a makettezők munkáját segítik. A gyártó természetesen a legkedveltebb közösségi portálon is elérhető, valamint feliratkozhatunk a hírlevélre is, így azonnal értesülhetünk az újdonságokról.

www.model-miniature.com

HUJBI

Tudj meg többet róla: Hujber Ádám

A szerzőről nem áll rendelkezésre adat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .