Könyvajánló újdonságok, Közlemények, Újdonságok

PeKo könyvek kedvezményesen a Hadtörténelmi Délutánok évzáróján

Kedves Mindenki! Az idei utolsó HM HIM “Hadtörténelmi Délutánok” rendezvényre 2013. december 14-én, 13 óra 30 perctől kerül sor a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum II. emeleti “Tóth Ágoston” termében. […]

Kedves Mindenki!

Az idei utolsó HM HIM “Hadtörténelmi Délutánok” rendezvényre 2013. december 14-én, 13 óra 30 perctől kerül sor a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum II. emeleti “Tóth Ágoston” termében.

Ez alkalommal jómagam tartok előadást “Nagymacskákra vadászva – A szovjet SzU-100 önjáró lövegek alkalmazása Magyarországon 1945-ben” címmel. (Ez a Dunaharasztin nemrég megtartott előadás bővített változata!)

Az előadást fórumrész követi, majd a „műhelyvita” szekcióban jómagam ismertetném röviden Mark C. Yerger azon köteteit, amelyek az SS-lovashadosztályok és a német rendőr-alakulatok Német Aranykereszttel kitüntetett katonáit mutatja be, számtalan magyarországi vonatkozással.

A belépés továbbra is díjtalan.

 

A rendezvény ideje alatt a PeKo Publishing eddig megjelent kötetei a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatók, beleértve a legújabb kiadványokat is. Az érdeklődők a könyvek szerzőivel is találkozhatnak. A legújabb megjelenések a következők:

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel:
Számvéber Norbert

Tudj meg többet róla: Schuller Balázs

Schuller Balázsnak hívnak. Szakmám szerint történész vagyok, hét évig muzeológusként dolgoztam. Főként történeti értékű fotográfiákat és dokumentumokat kezeltem, valamint múzeumpedagógiai programokat és létesítményeket terveztem. Jelenleg kisvállalkozásomat, a Black Army Modellst vezetem, mely makettek készítésével, gyártásával, valamint múzeumi kiállítástechnikával és terepasztal építéssel foglalkozik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .