Harcjármű újdonságok, Újdonságok

MAiM év végi újdonságok

A német Sockelshop webáruház saját márkája, a Modern Armies in Miniatures az év végéig 45 újdonsággal rukkol elő. Az arab üzlet kétféle változatban is elérhető, az alap kizárólag a gyantából […]

A német Sockelshop webáruház saját márkája, a Modern Armies in Miniatures az év végéig 45 újdonsággal rukkol elő. Az arab üzlet kétféle változatban is elérhető, az alap kizárólag a gyantából készült épületet tartalmazza, míg a full extráshoz víztartályt, kéményt, légkondit is kapunk, valamint egy köteg matricát, melyekkel alaposan kidekorálhatjuk az üzletet.

www.sockelshop.de/catalog/arabic-grocery-store

maim1maim2
maim3maim4

maim5

Ezek között vannak felíratok, falfirkák és újításként a koszolást is ezekkel végezhetjük el. A szivárvány minden színében tündöklő megfolyásokkal igazán lepusztult állapotot idézhetünk elő. Ezek a matricák többféle változatban külön is megvásárolhatóak, de a cég itt még nem állt le, fal- és padlóburkolatokat is készíthetünk a  segítségükkel. A légkondicionáló berendezések szintén megvásárolhatóak külön is, ez a készlet 5 különféle méretű és formájú darabot tartalmaz nagyon szép kivitelezésben.

www.modernarmiesinminiatures.de/

HUJBI

Tudj meg többet róla: Hujber Ádám

A szerzőről nem áll rendelkezésre adat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .