Harcjármű újdonságok, Újdonságok

Riich Models – Universal Carrier Mk.I w/Crew (1/35)

Universal Carrier Mk.I w/Crew (1/35) Riich Models – RV35011 Várható megjelenés: 2013 február A Riich Models új szereplő a makett piacon, de a “csapat” ami mögötte áll korábban a Broncot […]

Universal Carrier Mk.I w/Crew (1/35)
Riich Models – RV35011
Várható megjelenés: 2013 február

A Riich Models új szereplő a makett piacon, de a “csapat” ami mögötte áll korábban a Broncot erősítette. Legújabb makettjükkel: a Universal Carrier csapatszállítóval nagyon “betaláltak”, mivel a típussal egy gyártó sem foglalkozott az utóbbi 25 évben (a Tamiya ősrégi kitjének újra dobozolását nem számítva).
Ez igen csak méltánytalan, mivel a világtörténelem egyik legnagyobb példányszámban gyártott páncélozott harcjárművéről van szó: a brit Universal Carrierből mintegy 113.000 példány készült 1934 és 1960 között. Ez a teljes legyártott M4 Sherman mennyiség mint egy kétszerese!

Az új Universal Carrier minőségében a 21. századot tükrözi, ahogy azt az alábbi képek is tanúsítják. A Riich a Mk. I alapverziót adja ki, amelyet jó eséllyel követhetnek a speciálisabb változatok mint például az Mk. II vontató vagy a Wasp névre keresztelt lángszórós verzió.

A doboz grafika

A doboz grafika a mediterrán hadszínteret idézi

21. századi kivitelezés...

21. századi kivitelezés…

Tudj meg többet róla: R Balázs

A szerzőről nem áll rendelkezésre adat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .