Szerző Téma: Makettboltok külföldön  (Megtekintve 2966 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető andorka

• Felhasználó
  • lusta
Re:Makettboltok külföldön
« Válasz #45 Dátum: 2012. január 17. - 10:19:58 »
Én ugyan nem akarok itt venni semmit, de tudtam ma regisztrálni, Firefox böngészővel.

Sajnos nálam semmire nem reagál, pedig már az Avast-ot is kikapcsoltam, hátha az a ludas a dologban. :(
Annyit megtennél nekem, hogy kérsz egy visszaigazoló linket erre a mail címre: f2d.hun@gmail.com vagy erre: f2d.hun@hotmail.com
Itt kell kérni: http://armory.in.ua/validate_new.php
bocs, ide ritkán jutok el. De beaírtam a hotméles címedet:
Idézet
Your new validation code was sent. Please check your email account
Aztán meglássuk...

Nem elérhető f2d

• Felhasználó
« Válasz #46 Dátum: 2012. január 17. - 13:58:37 »
Szia!

Köszi szépen, de sajnos eddig még semmi.
Vagy csak nagyon lassan kézbesít ez az ukrán eletropostás. ;D

Nem elérhető liverpool

• Felhasználó
« Válasz #47 Dátum: 2012. február 14. - 11:09:34 »
Üdv Urak,

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha  volt már valaki hasonló helyzetben. Szóval, rendeltem még január 31-én néhány dolgot a hobbyeasytől (sokadik rendelésem, eddig csak jót tudok mondani róluk). Minden tétel in stock volt. Viszont a visa kártyám érvényességi ideje 02/2012, tehát most február hó. Meg is kaptam a banktól az új kártyámat ahogy ez már máskor is történt, már a rendelés leadása után, amin ugyebár minden ugyanaz, kivétel a CVC számot. Viszont nem aktiváltam még ezt az új kártyát (tehát még a régebbi kártyával rendeltem). A rendelésem azóta sem érkezett még meg, a státusza a hobbyeasyn "Request seller confirm". Vajon lehetséges hogy a kártya miatt nem halad a rendelés? Lejártnak veszi a régebbi kártyát? (pedig még február van..) A dolog érdekessége hogy ugyanezen a napon rendeltem a luckymodeltől is, és tőlük már múlt héten megkaptam a csomagot...
Who the f**k are Man Uniteeed,
Who the f**k are Man Uniteeed..

Nem elérhető rrobbie

• Globális moderátor
  • Felhasználó
    • http://www.limesmodel.hu
« Válasz #48 Dátum: 2012. február 14. - 11:35:25 »
Üdv Urak,

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha  volt már valaki hasonló helyzetben. Szóval, rendeltem még január 31-én néhány dolgot a hobbyeasytől (sokadik rendelésem, eddig csak jót tudok mondani róluk). Minden tétel in stock volt. Viszont a visa kártyám érvényességi ideje 02/2012, tehát most február hó. Meg is kaptam a banktól az új kártyámat ahogy ez már máskor is történt, már a rendelés leadása után, amin ugyebár minden ugyanaz, kivétel a CVC számot. Viszont nem aktiváltam még ezt az új kártyát (tehát még a régebbi kártyával rendeltem). A rendelésem azóta sem érkezett még meg, a státusza a hobbyeasyn "Request seller confirm". Vajon lehetséges hogy a kártya miatt nem halad a rendelés? Lejártnak veszi a régebbi kártyát? (pedig még február van..) A dolog érdekessége hogy ugyanezen a napon rendeltem a luckymodeltől is, és tőlük már múlt héten megkaptam a csomagot...

Szerintem elképzelhető, hogy már nem akarta elfogadni a rendszer.
Sőt, az is lehet, hogy az In Stock jelzés ellenére mégsem voltak raktáron a megrendelt termékek.
De ha a Megrendelő jóváhagyására várnak, akkor nem lehet, hogy manuálisan is meg kell erősíteni a rendelést valami egyéb gomb megnyomásával?
Kártya ügyekben keresd meg Zoli_78-at, lehet, hogy Ő tud segíteni valami okos információval.
* * **és nincs róla papír

Nem elérhető liverpool

• Felhasználó
« Válasz #49 Dátum: 2012. február 14. - 11:44:17 »
Az a gond hogy egyetlen mailt se kaptam tőlük hogy erősítsem meg a rendelést vagy valami...  :( Ha viszont aktiválnám az új kártyát, akkor ahhoz már egy másik CVC szám tartozik, nem az amit rendeléskor megadtam... Ajhh, miért nem vártam ki az új kártyát inkább... Lehet írok nekik egy levelet.

Nem elérhető Zoli_78

• Felhasználó
« Válasz #50 Dátum: 2012. február 14. - 12:18:23 »
Sziasztok!

ez nem kártyás probléma, ha az lett volna akkor Daniel ír. Valszeg vmelyik termék nincs raktáron, ilyenkor várnak hogy legyen. Érdemes rákérdezni, illetve egyeztetni h mi legyen.

üdv
Zoli

Nem elérhető liverpool

• Felhasználó
« Válasz #51 Dátum: 2012. február 14. - 12:27:57 »
Köszönöm a gyors választ, akkor rákérdezek náluk h mi a probléma.

Nem elérhető Oddball

• Felhasználó
  • Vasárnapi makettező
« Válasz #52 Dátum: 2012. február 14. - 16:22:07 »
Sziasztok!
A kérdésem a köv. rendelt-e már vki a http://www.track48.com/shop/home.php oldalról? Tervez-e vki mostanában rendelni onnan, mik a tapasztalatok stb.
Segítséget előre is köszönöm.

Nem elérhető liverpool

• Felhasználó
« Válasz #53 Dátum: 2012. május 18. - 09:08:32 »
Üdv,

AKAN festékeket szeretnék rendelni, de nem tudom honnan kellene. Rendelt már közületek valaki netről? Ha igen, honnan érdemes megrendelni? Egy ukrán weboldalt találtam, az armory-t, de hátha van még más lehetőség is.

Nem elérhető Mac

• Globális moderátor
  • Felhasználó
« Válasz #54 Dátum: 2012. május 18. - 09:19:24 »
Miért nem a Ricsiéktől veszed?
"Én nem mondam semmit. Hogy te almás Bozkovot értettél, arról én már nem tehetek."
A lánctalp

Nem elérhető liverpool

• Felhasználó
« Válasz #55 Dátum: 2012. május 18. - 09:34:07 »
Hát igazából váltottunk már ezzel kapcsolatban üzenetet az ősz folyamán, de nemrég lett aktuális a dolog. Írtam is neki pü-t, többször is hogy akkor igénybe venném a segítségét, de nem válaszolt azóta sem. Más elérhetőséget  meg nem tudok...  :-[

Nem elérhető Varjú bácsi

• Felhasználó
« Válasz #56 Dátum: 2012. május 18. - 12:34:28 »
Szerintem minden hazai versenyen ott vannak, de Jászberényben biztos.
Two beer or not two beer ?!

Nem elérhető Mac

• Globális moderátor
  • Felhasználó
« Válasz #57 Dátum: 2012. május 18. - 13:17:14 »
Meg Facebookon is el lehet érni őket.
"Én nem mondam semmit. Hogy te almás Bozkovot értettél, arról én már nem tehetek."
A lánctalp