Szerző Téma: Piactér - Közlemény  (Megtekintve 2077 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető matek95

• Felhasználó
Re:Piactér - Közlemény
« Válasz #30 Dátum: 2011. december 05. - 21:15:17 »
Számomra a mai napig "felfoghatatlan" (de egyébként érthető) az a mondás, hogy üzletben nincs barátság... még ha barátokról vagy a hobbiról is van szó.
Az előre fizetés biztos, tiszta, még akkor is ha 100% a bizalom a másik felé.

Kishazánkban nincs sok hivatalos boltos, szerintem direkt lejárató,de fals bemujzeroló üzenetből nem sok lenne.
Egyébként mi lenne ha rendőrségies lenne a név megnevezés? D. István, Jászkarajenői lakos, aki xyz néven ír fórumokon... :)

Jó napokat :)

Egyébként nem akarom beledugni az orrom a dologba de ha előre fizetek (ami természetesen valakinek probléma , valakinek nem) akkor gondolom utalással! De ha a személy esetleg 12-18 éves és még feleslegesnek látja a bank kártyát akkor , hogy fizessen előre? Nekem pl. van mert a munkához ügye kötelező! De én úgy vettem ki , hogy Csitei Béla nem a közelben van. Mert nekem is postával jön a cucc szóval nem tudom átvenni Bp.-en. Ez nem olyan mint Petinél a Sasban , hogy fogom magam és besétálok na ezt meg ezt kérem és fizetek. Így egyik fél sem járhat úgymond rosszul. Evvel nem azt mondom , hogy Béla nem lenne korrekt!

Máté

U.I: Ha baromi nagy marhaságot írtam tessék nekem elnézni mert néha nem gondolom át eléggé a dolgokat!  :-\   :-X
" Én lenni görög diplomat"
 EZÉRT MINDEN SEGÍTŐ KRITIKÁT SZÍVESEN FOGADOK.

Nem elérhető Kormos Peter

• Globális moderátor
  • Felhasználó
  • Repülő
« Válasz #31 Dátum: 2011. december 05. - 22:06:49 »
De ha a személy esetleg 12-18 éves és még feleslegesnek látja a bank kártyát akkor , hogy fizessen előre?

"Megkéred" anyut vagy aput hogy utaljon, rózsaszín csekken, bankban pénztárban közvetlen befizetéssel, de gondolom gyerekeknél az utóbbiak már húzósabbak .  :D

De ha belegondolsz, még egy kiflit sem tudsz úgy megvenni, hogy - ugyan a pénztárnál, de - ne fizessél előre... na jó, kivéve "építőipar".  >:(

Büszke tagja a Lányos Apukák Klubjának.

Nem elérhető matek95

• Felhasználó
« Válasz #32 Dátum: 2011. december 06. - 18:07:36 »
Ja igen ezt a lehetőséget el is felejtettem :) Mind1 de én gyűlölöm a banki átutalásos dolgot stb... Sokkal biztosabb és kézre esőbb ha kéz pénzel fizetek a postásnak, futárnak vagy az eladónak. Amúgy Csitei Béla szempontjából  nézve  én is előre kérném a pénzt ha már megesett vele ilyen malőr! De részemről ennyi :D

Máté
" Én lenni görög diplomat"
 EZÉRT MINDEN SEGÍTŐ KRITIKÁT SZÍVESEN FOGADOK.

Nem elérhető Csitei Béla

• Felhasználó
« Válasz #33 Dátum: 2011. december 13. - 20:02:09 »
Hogy oda-vissza működjön a dolog, szeretnélek tájékoztatni Benneteket, hogy K.Attila a hét végén megkeresett e-mailben, tisztáztuk a dolgot, átutalta a rendelése ellenértékét.
Üdv.Csitei Béla

Nem elérhető Rumcajsz

• Adminisztrátor
  • Felhasználó
  • Aurea mediocritas
    • makett.org
« Válasz #34 Dátum: 2011. december 13. - 20:07:15 »
Örülök hogy pozitívan zárult a dolog.
Böjthe Krisztián

Nem elérhető RUSSELL

• Felhasználó
« Válasz #35 Dátum: 2011. december 14. - 22:12:28 »
Hogy oda-vissza működjön a dolog, szeretnélek tájékoztatni Benneteket, hogy K.Attila a hét végén megkeresett e-mailben, tisztáztuk a dolgot, átutalta a rendelése ellenértékét.
Üdv.Csitei Béla
Nekem ez a bejegyzés Béla korrektségét növelte!
Az élet nem egy habostorta.
Bolyai Makett Klub
"Hallod Krokodil, menj a ........"

Nem elérhető Gábor1975

• Felhasználó
« Válasz #36 Dátum: 2012. március 30. - 14:10:53 »
Jó hír, hogy rendeződött a dolog.

Úgy már én is jártam, hogy túl sok mindent akartam megvenni egyszerre s azután jöttem rá, mennyiből jön is ki a hobbim, s még mi mindenre kell azon kívül kiadni pénzt.
Éppen ezért tanácsos apránként megrendelni a kiegészítőket s akkor senki érdeke nem sérül. Most is el tudnék költeni egy új autó árát kiegészítőkre, de addig érdemes nyújtózkodni, ameddig a takaró ér. Végül is senki sem várhatja el a Csitei Bélához hasonló angyalkáktól (nekem az, mert sokkal egyszerűbb így beszerezni valamit, mint utánajárni), hogy akár több tízezer forintnyi árut raktározzon. Legyen a vásárló ugyanolyan korrekt, mint a közvetítő!

Így a bizalom sem sérül.

Maradtam tisztelettel:

Gábor
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 30. - 14:15:28 írta Gábor1975 »