Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, gondoltam ne csak pozitív hanem negatív kritikát is lehetne írni. Most karácsonykor döntöttem el, hogy maketteket szeretnék építeni. A legjobban a repülőgépek érdekelnek ezért azt vettem. Sajnos azthiszem rossz típust választottam kezdő létemre. Ezért is írom le, bár profi nem vagyok de azt tudom, hogy az 1:144-hez arányt nem a kezdőknek találták ki. A Revell GR Mk. 7 Harrierjét vettem meg.

Lehet csak én vagyok az ügyetlen. Nem sikerült összeraknom. A matricát se sikerült felraknom. Kicsit rondácska lett de így is beleszerettem

. Kicsit csálé, kicsit foltos a ragasztótól de nem vette el a kedvem. A következő modellt már átgondoltabban fogom vásárolni.
Szeretném hangsúlyozni hogy nem a makett minőségét kifogásolom, hanem a saját észrevételeimet amit kezdőként az összeragasztásnál tapasztaltam.
Remélem nem írtam nagy hülyeséget.
Dodo
A forum szabályzatban kérték hogy az első hozzászólásomban írjak magamról pár szót, akkor itt meg is tenném:
Mester Roland vagyok 23 éves Webprogramozó. Budapesten élek. Mint írtam idén karácsonykor kezdtem el újra és szeretném is folytatni a makettezést. Régen kisgyerek koromban apukámmal raktunk össze párat akkor nagyon szerettem, most ez motivál.