Szerző Téma: Magyar Szu-22 m3 1:48 - Kopró VS Eses Sanyi ;)  (Megtekintve 880 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető pikkasz84

• Felhasználó
Magyar Szu-22 m3 1:48 - Kopró VS Eses Sanyi ;)
« Dátum: 2011. november 09. - 18:54:51 »
Sziasztok!
Én is beszállnék a GB -be ezzel a különlegességgel. Az alap a KP 1:48 -as Szuhoja, (M-4) Ezt kell ráépíteni az Eses Sanyi által korrigált M-3 törzsre, melyhez mellékelte a 2 db javított vízszintes vezérsíkot is. Mint láthatjátok, ez a munka is kezdeti stádiumot mutat. Rendeltem még hozzá egy kabint is, annak a héten kell megérkeznie. Addig is hogy legyen mit csinálni, elkezdtem sorjátlanítani a törzset, (még mindíg kívánja..) + a szárnyakat összeragasztottam. A törzs nagyon pontos, és korrekt, csak szépen össze kell majd játszani a két gyanta felet. A h.a.d úr régi kollekciójából a 05-ös gép jelzéseire sikerült szert tennem. (Lajstrom+Fürkészdarázs) Semmi extrát nem tervezek, legfeljebb csak a kabintetőt nyitom, a hajtóművet és a beömlőt lezárom, a zárókupakokat házilag készítem. Sajnos sem a feljavított, sem a KP hajtóműve nem passzol a törzsbe a korrekció miatt..  :( 

Folyt. Köv.
,, a szolgálati kötelezettségeimet ha kell, ÉLETEM KOCKÁZTATÁSÁVAL IS TELJESÍTEM!! ''

www.youtube.com/watch?v=DZ-WeNJrwnk&feature=related  

www.youtube.com/watch?v=EbY33G_ClA0

Nem elérhető vadrobert

• Felhasználó
Re:Magyar Szu-22 m3 1:48 - Kopró VS Eses Sanyi ;)
« Válasz #1 Dátum: 2011. november 12. - 22:12:15 »
Hello!

Köszöntelek a GB-ben!
A korrekt dobozbontás után feszülten várjuk a fejleményeket  ;D!

Üdv
Robi

Nem elérhető pikkasz84

• Felhasználó
« Válasz #2 Dátum: 2011. november 13. - 15:00:39 »
Szia Robi!
Most még mindig a kabint várom, sajna jövő hét eleje lesz belőle.  :( De ha megérkezik,gőzerővel fogok rákapcsolni!! Van még egy Kp  Szu-25 -ösöm is teljes feljavitással, 1:48 ban. Folyik most még egy  projektem, ami már nem tart sokáig.. (szerintem max 2 hét.. ÁMEN  :D ) Aztán indítom a 25 -öst is!!

Baráti Üdvözlettel:Pisti!!!
,, a szolgálati kötelezettségeimet ha kell, ÉLETEM KOCKÁZTATÁSÁVAL IS TELJESÍTEM!! ''

Nem elérhető pikkasz84

• Felhasználó
« Válasz #3 Dátum: 2011. november 18. - 21:12:39 »
Üdv Mindenkinek!!  :)

Megvan a kabin a géphez. Most hétvégén ráállok a festésére, hála istennek, immáron úgy tudok a madárral haladni, ahogyan szeretnék..  :D Gondoltam, teszek fel ismét képeket a cockpit-ról, valamint az 1:48 -as Törzsrajzról, (természetesen a magyar változaté..  ;)  )   Úgyhogy enjoy the pictures: (Húúúú de szpíkelem az inglist...  Anyám...  :D :D :D :D :D :D :D :D :D  )  Amint haladás van, azonnal tudatom! Na ne haragudjatok, hogy többet nem írok, sietek, ugyanis két nap múlva húsvét, és még a kölnit meg kell vásárolni...   :D :D :D :D

Baráti Üdvözlettel:Pisti!!
« Utoljára szerkesztve: 2011. november 18. - 21:15:46 írta pikkasz84 »

Nem elérhető zoli1989

• Felhasználó
« Válasz #4 Dátum: 2011. november 18. - 22:40:22 »
Hű ez izgalmas lesz! Nagyon kedvelem a magyar Szuhojokat. (Meg úgy mindegyiket persze :D) Na majd figyelni fogom ezt az építést!
Én is szeretnék majd egyszer építeni, mégpedig úgy, hogy kiteríteném elé a fegyverzetet is. Gondold meg szerintem.  ;) Nem kis arzenált lehetne elépakolni !  (Bár az is igaz, hogy az alapkészletben találhatók mellé még jópárat be kellene szerezni, és az nem két fillér.... :-[ )

Nem elérhető pikkasz84

• Felhasználó
« Válasz #5 Dátum: 2011. november 19. - 00:39:19 »
Zoli! Ez viszont tényleg nem rossz ötlet! A függesztmény nagy részét még dobozos makettjeimből is össze tudom szedni.. mivel inkább (jórészt)  :) orosz típusokat építek! Akkor biztos hogy így csinálom..  Köszi az ötletet!  ;)

Baráti Üdvözlettel:Pisti!

Nem elérhető pikkasz84

• Felhasználó
« Válasz #6 Dátum: 2011. november 20. - 00:35:01 »
Sziasztok!
Tegnap óta elkezdtem a kabin alkatrészeinek a sorjátlanítását, összepászítását. Hála istennek nem lesz vele gond, nagy levegő vétel csak a törzs összeillesztéshez kell majd, mivel kiderült hogy a törzs függőleges keresztmetszetét nézve a bal fél talán 2mm -rel keskenyebb.. De nem baj.. Azért vannak a problémák.. hogy megoldjuk őket!   :D De ha már a törzset sikerült csak összeilleszteni (és még tömítésről nem beszélek.. ) Akkor már sínen leszek.. Tegnap este még a két törzsfelet egy kicsit csiszolgattam, aztán arra az álláspontra jutottam hogy most már bőven jó.. Erről az idegfeszítő mozzanatról készítettem nektek pár képet..  :D :D ( Na jó.. nem tudok hazudni..  :D :D Anyum volt a fotó májsztró a telefonjával,az én kérésemre..   míg én a műveletet végeztem )

Folyt. Köv..
« Utoljára szerkesztve: 2011. november 20. - 00:37:52 írta pikkasz84 »