Szerző Téma: Mitsubishi T-2 "Japanese Jaguar"  (Megtekintve 224 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető magyaralba

• Felhasználó
Mitsubishi T-2 "Japanese Jaguar"
« Dátum: 2012. január 27. - 14:48:43 »
Üdvözlet Mindenkinek!

Itt van a nem rég elkészült Hasegawa 1/72 Mitsubishi T-2 .

Nem volt egyszerű makett a gyártó jó hírneve ellenére, kiemelkedő panelek és a típus teljes ismeretlensége a médiumokban nagyban nehezítette a munkát.Nagy segítségemre volt a Famous Aircraft of the World series F-1-es kiadványa és a több száz fénykép amit a típusról gyűjtöttem különböző japán és távol-keleti oldalakon.

A panelvonalakat újra karcoltam a katapult ülést feljavítottam, és végül a CAM decals cég matricáitfelhasználva egy szürke (majdnem makulátlan megjelenésű gyakorló gépre esett a választásom (döntésem befolyásolta az is hogy a terepszínű változatokhoz adott matricák később egy F-1 építése során még jól fognak jönni :P )
A festést Vallejo Model Air festékekkel végeztem.....
Röviden ennyi az építés története....

Íme néhány kép

Polo

Nem elérhető Tóth Gábor

• Felhasználó
Re:Mitsubishi T-2 "Japanese Jaguar"
« Válasz #1 Dátum: 2012. január 28. - 00:10:52 »
Nagyon szép a végeredmény, gratulálok! A 72-es biztosan nagyobb dió! Pozitív vonalas a felülete? Akkor baromi régi öntvényről lehet szó, a 70' évek derekáról! Gondolkodtam, hogy a 48-as testvérével nevezek, de inkább a IIvh-ból választok.

Nem elérhető magyaralba

• Felhasználó
Re:Mitsubishi T-2 "Japanese Jaguar"
« Válasz #2 Dátum: 2012. január 28. - 08:33:08 »
igen igen sajnos pozitív vonalas és sajnos a testvére az F-1 is hasonló betegségben szenved.... pedig abból ha normális lenne akkor egy századot is megépítenék különböző fegyver kombivalés festéssel de így csak egy lesz.... örök dilemmával milyen fegyver kombi... milyen festés legyen a sok-sok érdekes és szép festésből....