Szerző Téma: Festékszóró pisztolyok 3.rész  (Megtekintve 3157 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Mortyi

• Felhasználó
Re:Festékszóró pisztolyok 3.rész
« Válasz #15 Dátum: 2011. április 14. - 07:16:55 »
Gábor!

Bár már magánban írtam de csak ide is írok egy kis kommentárt :) először is remélem hosszú ideig használod majd megelégedéssel a stukkert (biztos vagyok benne) az ár mint olyan mindig vita tárgya szerintem kár is időt fecsérelni rá ez úgy is "mindenkinek relatív"
a minőség, a használhatóság, megbízhatóság pedig annak akinek már volt a kezében vagy már volt szerencséje kipróbálni nem kérdés!
Örülök hogy tudtam segíteni, remélem még találkozunk és várjuk a munkákat kötelező jelleggel!!!!

Mortyi     
Mortyi

Nem elérhető Black Army

• Adminisztrátor
  • Felhasználó
  • Schuller Balázs
    • http://www.schuller-figures.moonfruit.com
« Válasz #16 Dátum: 2011. május 04. - 10:38:39 »
Nem tudom mennyire ismert ez az oldal, én most találtam:
http://www.spraypal.com/?gclid=CLfl-NnxzagCFQUz3wodBRqYig
Üdv: Schuller Balázs
http://www.blackarmymodells.com

Nem elérhető Roland (Bf-109)

• Felhasználó
« Válasz #17 Dátum: 2011. szeptember 28. - 09:42:47 »
Nekem is megérkezett...

Nem elérhető Fülöp Sándor

• Felhasználó
  • Kedves Vezető
« Válasz #18 Dátum: 2011. szeptember 28. - 10:53:24 »
Sok sikert vele barátom!  :D

Nem elérhető Mac

• Globális moderátor
  • Felhasználó
« Válasz #19 Dátum: 2011. szeptember 28. - 11:52:27 »
Gratulálok!
Nekem már 11 éve hű társam, remélem neked is minimum ennyi ideig szolgálni fog.
"Én nem mondam semmit. Hogy te almás Bozkovot értettél, arról én már nem tehetek."
A lánctalp

• Felhasználó
« Válasz #20 Dátum: 2011. szeptember 28. - 20:14:31 »
Gratulálok!
Nekem már 11 éve hű társam, remélem neked is minimum ennyi ideig szolgálni fog.

Leírni is alig merem, hogy What If gépen fog debütálni... ;)

• Felhasználó
« Válasz #21 Dátum: 2011. szeptember 30. - 17:54:22 »
Kipróbáltam ma az EVO silverline-t!

Hát mit mondjak...

Megfújtam egy gép alját és oldalát, közben a nyomásszabályzóhoz hozzá sem nyúltam, a tűhatárolóhoz pedig csak akkor amikor a panelvonalak mellett kellett óvatosan a sötét aláfújást "elvékonyítani".
A festékhez egyszer sem!!! kellett hígítót töltenem, ez korábban nem így volt, gyakran kellett hígítanom finomabb munkákhoz a festéket.

Tök "igénytelen" a festékre.
Olyan sűrű festékkel, amivel a Chromax, meg az AD már prüszköl, nem fújt, aztán köp egyet, az EVO-val kukacmintát fújtam!
1:1-es arányban is tökéletesen szépen fúj a pisztoly, nincs prüszkölés köpködés.
Először azt hittem nem nyomtam le a gombot, mert annyira halk még munka közben is.
A tisztítás kb 1/3 idő a másikhoz képest!

Akárki is tervezte egy remekművet alkotott, nagyon ajánlom mindenkinek, én is hosszú ideig spóroltam rá, de megérte!!!
Csak a felületre kell koncentrálni, nincs többi nyomásszabályozás, festékhígítás...stb.

Fele annyiszor kapcsolt be a kompresszorom, mint az előző pisztolyoknál.
(A Chromax-szal ennyi fújás után már rendesen forró a kompi motorja, most azt kell mondjam, hogy maximum meleg volt.)

Így lett ÉLMÉNY a festés!!!

Nem elérhető Mortyi

• Felhasználó
« Válasz #22 Dátum: 2011. szeptember 30. - 18:44:27 »
Szia!

Ugye, ugye és hányszor de hányszor elmondtuk már ez egy nagyon jó kis beszámoló az "elsőről" egy igazán komoly pisztollyal  jómagam is egy ilyennel dolgozgatom. Nekem már volt előtte jó stukkerem nem is egy sőt most is van két Rich pisztoly is a birtokomban amiből az egyik ugyan úgy 0,2-es dűznivel van szerelve mint az Evo  de ez az abszolút No.1 :)
Mennyivel felszabadultabban tud az ember egy ilyennel dolgozni!
Sok sikert hozzá és sok szép makettet fess vele :)

Mortyi
Mortyi

Nem elérhető talbi

• Felhasználó
  • Budakeszi - játékmániás
    • http://airbrush69.hu
« Válasz #23 Dátum: 2011. október 13. - 20:38:38 »
Sziasztok!

Nem vagyok már mai gyerek, jónéhány stukkert elkoptattam,  leginkább a Badger/Revell MasterClass volt amit szerettem. Jelenleg AEROGRAPH S63 amit nyúzok. Viszont itt volt az idő lecserélni ismét. Olvasgatva a fórumokat kialakult bennem a kép, hogy most EVO legyen a következő. Gondolkodtam az Infinity -n is de anyagi megfontolásból lemondtam róla. Szóval maradt a kistesó. Ajánlottátok a dupla packot 2 dűznivel. Aztán kicsit jobban beleástam a dologba. Van itt ez a CR+ aminek a tűvédője nagyon megtetszett, rengeteg felesleges pucolgatást okozott az oda lerakódó festék, talán ennél már ezzel nem kel számoljak. Aztán állítják, hogy a kéz izzadása meg egyéb anyagok nem fogják megoldani a krómozását... Egyszóval beleszerettem, mivel gyárilag csak 1 féle méret választható ezért vettem még egy 0.4mm kiegészítőt is hozzá és így ma megérkezett. Még nem próbáltam élesben de tényleg korrektül szétszedhető (naná hogy ez volt az első lépés) és kellemes a kezelése is.
Kösz mindenkinek aki írt róla. Örülök, hogy ezt választottam és remélem ez így is marad ;)

Nem elérhető Fülöp Sándor

• Felhasználó
  • Kedves Vezető
« Válasz #24 Dátum: 2011. október 14. - 08:45:39 »
Szia talbi!

Sok örömöt a pisztollyal, és sok sikert!
Nem fogsz csalódni benne  ;)