Kedves barátaim!
Idézetként nem választok ki senkit, megpróbálok mindenkinek válaszolni. Azért ütöm-vágom ezt a témát, mert egy jó tömítő a makettezés egyik legfontosabb alapanyaga. NEM BÁNTJA A MŰANYAGOT!!!! Ahogy azt említettem volt, kis orvosságos üvegben, -ha éppen arra van szükség- nitróval folyékonnyá higítom és tűhegyes ecsettel használom. Hogy hol lehet kapni?? Hát igen.....nekem is egy barátom szokta hozni valahonnan. Tény hogy nem sok helyen kapható, de gondolom hogy talán nagyobb autóápolási, vagy háztartási üzletekben. Például Praktikerben még nem láttam. Alig észrevehetően persze ez is zsugorodik, de ez az oldószer párolgása folytán ez minden pasztára érvényes. De abszolute jelentéktelen mértékben. Ha jól emlékszem talán, úgy kétezer forint lehet, de nem esküszöm meg rá, mert már régen kaptam. Elég tetemes mennyiség úgyhogy az idők végezetéig elég. Én ha jól emlékszem, úgy 8-10-év alatt három tubust használtam el. De pl, a 72-es kollégák ehhez képest számolhatják az éveket. Soha nem döglik be.
Szombaton a Bólyaira elviszem, a tubust is, és szétkenek egy adagot egy sztirol lapon, így látható lessz milyen is valójában. Sőt fecskendőböl is kinyomok egy adagot. Ha lenne bárki akinek nem válna be, úgy meztelenül végigsétálok az Erzsébet-hídon!!