Jómagam kedvelem az Italerit, minden nyűgjével együtt. Szeretem a vékony öntvények, a jó témák és a jó ára miatt. Kicsit felületesek, de a méretek rendben vannak legalább (a kerekeket kivéve), tanulhatna tőlük az Academy... Az is igaz, hogy nem fejlődtek az elmúlt 30-40 évben. Na jó az a lapos olasz micsoda, amit a Pippo "guruló makkos cipőként" aposztrofált, tartalmaz némi nyalánkságot, de az öntvények nem javultak.
Az német féllánctalpasok is alapvető témák, a legszebbeket meg kell jelentetni és meg is jelentek. Sikeresek is. Egyedül talán az SWS, ami bukó. Talán a germán-buzik sem mindenevők... Nem is tudom, hogy láttam-e már összerakva SWS-t profi kezéből...
A 4 t-s Diamond szerintem még meg fog jelenni fröccsben, talán nem is olyan sokára. Jól alkalmazható téma és tetszetős forma. Igaz a DW jelenléte ront az esélyeken. És esetleg még egy angol harckocsi szállító, talán. A személyautó állomány -attól tarok- nem fog gyarapodni. Van Opel, Citrom, VW, mi kell még? Packard, Ford, Humber? Kinek??? :x
Te sem alszol Pippo?
Én most készítettem elő a Citroent és az Opelt. Csupa reszelék az ágy... Megöl a nőstény!