2015.
Moderátor: Rumcajsz
Re: 2015.
Ezeket még egy darabig hiába keresed (főleg itthon).
Sent by Tapatalk
Sent by Tapatalk
RE: 2015.
Immáron dobozban

A Jagdtiger 1:16-os...
- Csatolmányok
-
- trumpeter (5).jpg (158.79 KiB) Megtekintve 3080 alkalommal
... és ne felejtsük ki ezt se. Magyar fanoknak nagy öröm, az ötvenes évek végén rendszeresítettük, a Citadellából sokáig ezzel lőtték a díszsortüzeket.

Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de az Sa-8 Gecko (Osza), valamint a Patriot indító 25 ezer forint, Patriot indító + Vontatója 35 ezerbe fog kerülni.. (+posta)....
A Tankmania került ennyibe, de az gyanta, kis szériás....
A Tankmania került ennyibe, de az gyanta, kis szériás....
Ks-19-es 100mm-es löveggel sosem lőttek a Citadelláról...
Az a Ksz-12 85mm-es löveg volt.
A 100-as löveggel egy idő után (mert picit túlment a határon a lövedék..) hazánkban légvédelmi éleslövészetet sem lehetett tartani.....
Földi célra, Harckocsi attrapra egyedül.
A löveg a Honi légvédelmi feladatokat látta el, az első rakéták hadrendbe állításáig.
Az a Ksz-12 85mm-es löveg volt.
A 100-as löveggel egy idő után (mert picit túlment a határon a lövedék..) hazánkban légvédelmi éleslövészetet sem lehetett tartani.....
Földi célra, Harckocsi attrapra egyedül.
A löveg a Honi légvédelmi feladatokat látta el, az első rakéták hadrendbe állításáig.
Készül megint valami a trombitásnál, talán ZSU-57/2 :
Megjelent a Trumpeter JS-1 készlete.
Első rákacsintásra, bontása alapján Tamiya koppintás, ami nekünk csak jó, mert feltételezhetjük hogy részletekben és méretekben nem lesznek nagy bakik......
Az áráról inkább ne beszéljünk, kinyílt a bicska a zsebemben mikor megláttam egy hazai webáruházban (kintről sem lesz sokkal olcsóbb...), közelebb van a húszezerhez mint a tizenöthöz......
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 636&type=3
Első rákacsintásra, bontása alapján Tamiya koppintás, ami nekünk csak jó, mert feltételezhetjük hogy részletekben és méretekben nem lesznek nagy bakik......
Az áráról inkább ne beszéljünk, kinyílt a bicska a zsebemben mikor megláttam egy hazai webáruházban (kintről sem lesz sokkal olcsóbb...), közelebb van a húszezerhez mint a tizenöthöz......
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 636&type=3
Egészen biztosan Büszke lesz, kb fél év múlva megjelenik.
Minden részletet, méretet megkapott a mesterdababot készítő egyén, a rokon Sz-60 löveggel együtt, 1/35 méretben.
Engem is zavar, hogy 25-30 ezer forintokat kérnek el az OSZA-ért például...
Minden részletet, méretet megkapott a mesterdababot készítő egyén, a rokon Sz-60 löveggel együtt, 1/35 méretben.
Engem is zavar, hogy 25-30 ezer forintokat kérnek el az OSZA-ért például...