Hosszú hónapok után,számtalan illesztési és méret probléma után pontot tettem az építés végére.Biztosan velem van a baj,nem sikerült felnőni ehhez a gigászian tökéletes maketthez meg hát ami nem fáj nem művészet meg hasonló bölcsességek de elegem lett az Eduard makettből.A feljavításnak szánt gyanták nem férnek a helyükre csak ha farigcsálom,hibás gyanta kabint kaptam occóért és hát bizony a szárnyakban is jelentkezett egy felfelé hajlás amit a sok ragasztónak tulajdonítottam de egy másik készletnél csak maszkolóval összeállítva is ez a helyzet.A szélvédő csak erőszakolva megy a helyére de az alatta lévő gyanta alkatrészt erősen csonkolni kell,hogy az üvegtől elférjen.
Egyszer már kivágtam a kukába a törzset.Másodszorra is nekiláttam az MF készletből kölcsönzött alkatrészekkel de bizony az eredeti kabin alkatrészek az előre festett maratásokkal csonkolás után is szétfeszítik a törzset ezáltal sztirollal(!) kellet pótolnom majd tömítenem,csiszolnom persze akkor ugranak a panelvonalak.
Én elismerem ha én vagyok a béna de ezek ellenére részemről bekaphatja a könyökömet az Eduard a fos High-Tech makettjeivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Érdekes,hogy anno a sokat szidott,lenézett Academy készletet örömmel építettem meg,maratással és a remek egykori FM Details kabinnal...
UI:Az orvosok szerint van remény a gyógyulásomra. :-\ :-\