Hosszú (több mint egy hét) tétlenkedés és tipródás után, mialatt számos lehetséges áldozatot választottam és vetettem el, még mindig nem tudtam eldönteni, hogy tulajdonképpen mit is lenne kedvem építeni...ezért nosztalgikus döntést hoztam és gyermekkorom három bombázójának ( Do-217, Bristol Blenheim, B-25) egyikét választottam. Lényegében kizárásos alapon, mert a Dorniert már megépítettem, a B-25-ből, mivel az egy nagyon szép Acc.Min. makett Italeri dobozban, majd valamikor egy komolyabb építést szeretnék, választottam ezt a gépet. Hangulatában ugyan úgy mint a Dornier esetében a 72-es doboz az, ami megfog (meg is van mindkettő 72-ben is, de azok valószínűleg maradnak kincsnek!), így a 48-as gépből igyekszem kihozni azt a fílinget...
A készlet egyébként egy tipikus short run (minden hibájával), jó sok gyantával (bemutató az alábbi linken). Először kivakarom a főbb alkatrészeket a sorjából, majd gyorsan szegecselek egyet és elkezdem összeerőltetni a fő darabokat...
Nem gondolom, hogy ez a típus túl nagy érdeklődésre tartana számot (nem egy gyakori makett), de azért a fontosabb lépésekről tudósítok majd

Nagy melót nem tervezek, de igyekszem kihozni belőle egy tetszetős végeredmény...már csak a nosztalgia kedvéért is
http://www.hyperscale.com/2007/reviews/ ... ewse_1.htm