Fw 190A-8 - Eduard 1/72
Re: Fw 190A-8 - Eduard 1/72
:-D :-D
Versenyekre szeretek járni de csak mint látogató, biztos bennem van a hiba :rolleyes:
Versenyekre szeretek járni de csak mint látogató, biztos bennem van a hiba :rolleyes:
-
Zoltan írta:Szevassz Tomi.ltom74 írta:Köszi Sanyi!
Nem nevezem, otthonra jó lesz :-)
Szerintem se nevezd be,más is szeretne aranyat kapni![]()
Mi ez a kishitűség ??? Már most borítékolom neki az érmet !!
Nem vagyok abban biztos, hogy jó ha ígérget az ember, mert esetleg csalódás lesz belőle.
Fórumos fotó alapján több makettet ítéltek már "várományosnak", aztán szemrevételezéskor már ki sem vették pontozni.
Ezzel nem azt mondom, hogy konkrétan ez a makett nem "várományos", mert baromira mutatós így képeken, de ígérgetni szerintem nem célszerű semmilyen tekintetben!

Igaz,bár ígérni nem ígértem semmit kis hal vagyok én ahoz.Roland (Bf-109) írta:Zoltan írta:Szevassz Tomi.ltom74 írta:Köszi Sanyi!
Nem nevezem, otthonra jó lesz :-)
Szerintem se nevezd be,más is szeretne aranyat kapni![]()
Mi ez a kishitűség ??? Már most borítékolom neki az érmet !!
Nem vagyok abban biztos, hogy jó ha ígérget az ember, mert esetleg csalódás lesz belőle.
Fórumos fotó alapján több makettet ítéltek már "várományosnak", aztán szemrevételezéskor már ki sem vették pontozni.
Ezzel nem azt mondom, hogy konkrétan ez a makett nem "várományos", mert baromira mutatós így képeken, de ígérgetni szerintem nem célszerű semmilyen tekintetben!

-
Az, hogy ki mekkora hal nem ott dől el, hogy mennyit zsűrizett, vagy kinek a kije, hanem, hogy milyen maketteket tesz le az asztalra.
Te az ország egyik legjobb makettezője vagy!
Te az ország egyik legjobb makettezője vagy!
Tárgytalan az egész mert csak otthoni makett lesz 

Ne haragudj Tomi, de ebbe nincs beleszólásod!ltom74 írta:Tárgytalan az egész mert csak otthoni makett lesz

Komolyra fordítva a szót, szerintem legalább kiállítani hozd el (ha gondolod) mert élőben más minden makett. Mellesleg ezzel élményt nyújtasz a kollégáknak is, vagy egyszerűen csak meghozod a kedvét valakinek a hobbihoz. Szerintem!
-
- Kapcsolat:
Bocs, hogy belevauzok, de a képeket látva tényleg nyugodtan nevezhetnéd versenyre. Egyébként meg nem halak versenyeznek hanem makettek amiket az érdeklődők jól meg is tudnak nézni nyálcsorgatva...
Szia!
Bocsi hogy így ismeretlenül is beleszólok, de nem értem, miért nem versenyzel?! Ez simán mehet versenyre, szépen megcsináltad, nagy kedvencem a típus. Más kérdés, hogy örülök, ha nem rontod az esélyeimet..
L
Bocsi hogy így ismeretlenül is beleszólok, de nem értem, miért nem versenyzel?! Ez simán mehet versenyre, szépen megcsináltad, nagy kedvencem a típus. Más kérdés, hogy örülök, ha nem rontod az esélyeimet..

L
-
Hibás döntés!ltom74 írta:Tárgytalan az egész mert csak otthoni makett lesz
Jól mondja a Betyár. Azt majd mi eldöntjük,hogy elhozod-essanyi írta:Ne haragudj Tomi, de ebbe nincs beleszólásod!ltom74 írta:Tárgytalan az egész mert csak otthoni makett lesz![]()