Szovjet Modell ritkaságok
Szovjet Modell ritkaságok
Első makett(1-2.kép) Iljusin DB-3
Második makett(3-4.kép) Berijev MBR-2
Harmadik makett(5-6.kép) Tupoljev AMT-25
folyt.köv...
Ha bármi kérdés van tegyétek fel nyugottan nekem ,mindenre megprobálok válaszolni
Harmadik makett(5-6.kép) Tupoljev AMT-25
folyt.köv...
Ha bármi kérdés van tegyétek fel nyugottan nekem ,mindenre megprobálok válaszolni
Re:Szovjet Modell ritkaságok
Hát valamit legalább kérdeznének!! Senkit nem érdekelnek a modell ritkaságok!? >
>
VICCC!!! (vicc.rossz!)
Írjameg már valaki mit akarnak itt látni a népek!
üdv

Írjameg már valaki mit akarnak itt látni a népek!
üdv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára spitfire 2013.11.12. 12:08-kor.
Szia! Sokat dobna, ha leírnád pontosan milyen makettekről van szó. A ritkaság relatív fogalom ;D Az ANT-25-ön látom, hogy Eastern Express (megvan és tervezem is megépíteni csak baromi nagy és nem fér el
). A típus ritka vagy a makett? Egy "red stripe" 1964-es Airfix HP42 most ritka vagy nem (hogy van "Vintage Classic" kiadása - már az is ritka), vagy a Heller Couzinetje? Kimeríthetetlen téma. Amúgy mi a célod a topikkal? Összeszedni a ritkaságokat, mint az Arthur Ward könyvben? Én szívesen vennék ilyesmit, nekem is elég sok elég ritka cuccom van már (mert sohasem a mainstream-et kerestem ugyanis).

A kézenfekvő út mindig alá van aknázva...
Szia!
Az én An-25-ön nem Eastern express,ha nem egy másolat hanem az eredeti amit most nem árulok el de majd a doboz képet elküldöm és akkor meglátod a tuti.Az Airfix HP-42-es a dobozkép dönti el,hogy melyik a legrégebbi vagyis az első kiadás.Nekem sajnos ebből nem az első kiadásu van meg.Nálam Vintage Classik kiadású modellek.A ritkaságok nálam mind eredeti dobozban vannak meg.Ritka makettnek számit az amit már nem gyártanak és az eredeti első dobozban van.(nekem)
üdv
Az én An-25-ön nem Eastern express,ha nem egy másolat hanem az eredeti amit most nem árulok el de majd a doboz képet elküldöm és akkor meglátod a tuti.Az Airfix HP-42-es a dobozkép dönti el,hogy melyik a legrégebbi vagyis az első kiadás.Nekem sajnos ebből nem az első kiadásu van meg.Nálam Vintage Classik kiadású modellek.A ritkaságok nálam mind eredeti dobozban vannak meg.Ritka makettnek számit az amit már nem gyártanak és az eredeti első dobozban van.(nekem)
üdv
Valamint az orosz műgyanta modellek is ritkaságnak számitanak mert lehetelen beszerezni őket.
Kiváncsi vagyok neked milyen ritkaságaid vannak tudnál egy pár fényképet küldeni.
egy null a javamra az ANT-25-ös kérdésben VICC!
Kiváncsi vagyok neked milyen ritkaságaid vannak tudnál egy pár fényképet küldeni.
egy null a javamra az ANT-25-ös kérdésben VICC!

A kézenfekvő út mindig alá van aknázva...
MBR-2bis. MBR-2-t tudtommal nem adott ki senki. Pedig az NAGYON érdekelne.spitfire link írta:
Hoffmann Lajos
"- Anya, ez az agyam?
- Nem, kisfiam, még nem."
"- Anya, ez az agyam?
Persze, sok fiatalnak nyilván újdonság, hogy mennyi Frog-, Heller- és Airfix-készlet jelent meg cirill betűs dobozokban mindenféle fedőneveken, de engem inkább valódi SZOVJET ritkaságok érdekelnének, pl. a KASzKR Tupoljevjei (R-6, R-3, TB-1), amiket az R-3 kivételével csak fényképen láttam...
Hoffmann Lajos
"- Anya, ez az agyam?
"- Anya, ez az agyam?
Kedves hofi!
A MBR-2-est a Dnieper model adta ki amit az eastern express is átvett,de ehez sem olyan könnyű hozzá jutni.Neke is csak nagy nehézségek árán oroszországbol tudtam meghozatni de ennek is már jó 20 éve.
üdv
A MBR-2-est a Dnieper model adta ki amit az eastern express is átvett,de ehez sem olyan könnyű hozzá jutni.Neke is csak nagy nehézségek árán oroszországbol tudtam meghozatni de ennek is már jó 20 éve.
üdv