Sziasztok!
Egy nemrég elkészül munkámat szeretném itt bemutatni nektek. Az Airfix egy új kiadású készletét készítettem el, mert kíváncsi voltam, milyen minőségűek is ezek a készletek. Illetve régóta szerettem volna többfedelű gépek huzalozásának az elkészítését kipróbálni. Kiegészítőt emiatt nem is szereztem be hozzá teljesen mértékben dobozból készül, csak a hevedereket pótoltam.
De beszéljenek a képek, véleményeket szívesen fogadok.
Üdv: Gábor
De Havilland DH.82a Tiger Moth - Airfix 1:72
RE: De Havilland DH.82a Tiger Moth - Airfix 1:72
Szép, korrekt munka. Milyen tapasztalataid vannak az építéssel kapcsolatban? Én is szemezgetek vele egy ideje, az új Airfix-ek eddig bejöttek.
"Nem szereted a rendőröket? Akkor ha kirabolnak, hívj egy huligánt segítségül!" (felirat egy amerikai rendőrautón)
RE: De Havilland DH.82a Tiger Moth - Airfix 1:72
Köszönöm!
Az építés közben különösebb nehézséggel nem találkoztam, pár helyen kell jobban figyelni. Az egyik, hogy a törzs hátsó részét ki kell vágni és oda két alkatrészt kell beragasztani. Ezt a különböző változatok miatt oldották meg így. A másik, ami nekem gondot okozott az, hogy a vékony elemek könnyen elpattannak ez főleg a szárnytartó elemeknél bosszantó lehet.
Összességében élveztem az építést. Örömmakettezésnek szántam és az is lett belőle, ahol több új dolgot is kipróbálhattam.
Az építés közben különösebb nehézséggel nem találkoztam, pár helyen kell jobban figyelni. Az egyik, hogy a törzs hátsó részét ki kell vágni és oda két alkatrészt kell beragasztani. Ezt a különböző változatok miatt oldották meg így. A másik, ami nekem gondot okozott az, hogy a vékony elemek könnyen elpattannak ez főleg a szárnytartó elemeknél bosszantó lehet.
Összességében élveztem az építést. Örömmakettezésnek szántam és az is lett belőle, ahol több új dolgot is kipróbálhattam.
Zsubrits Gábor