Szia!
A második szín (na ez abból a szárnyból egy darab, amit keretem tegnap ha jól látom

) egy korai nezumi változat, de ezt '39-től már csak a tengerészet használta (a zerokon egy sötétebb - első kép/második sor/második minta, vagy egy barnás-zöldesebb patkány árnyalat volt ugyan ebből), ezért lehet, hogy a szárny egy később összeszerelt, javított kiképzőgépről, vagy burmai "határvédős" repülőről való. Sajnos nem tudom, hogy a szürke jó-e a te gépedre, de a kék a belő felületeken pontosan olyan, mint ami a kabinba kell.
Ez egy Nakajima Zero volt elvileg

és a későbbi fémvédő lakk. Festékből sem a zöldet, sem a kék korróziógátlót nem használhatták még a Nomonhan jiken idején ebben az összetételben. Ezt hiszik sokan a kék aotakénbek, de igazából nem az, hanem a hairanshoku ni, csak több rétegben felhordva. A komolyabb vadásztípusokon használták a Nakajima és a Aichi üzemekben.
A csavarhoz készítettem egy táblázatot korábban, ami azért elég közel (itt egy okoskodó smile van

) esik digitálisan az eredeti mintákhoz a lehetőségekhez mérten
Szóval inkább a Mitsubihi Kashoku-ra emlékeztet, de így fotón ez lehet akár egy vékony réteg Naka is??? Bocs, részemről passz :-[
A tábla sárgája telitalálat, de nagyon elöregedett a minta. A vörös viszont egy sötétebb vasoxidos, inkább a brunt naphton carmine színhez hasonlatos, nem a későbbi élénk piroshoz. A Revell színeiből én Matt37+SM331+SM330 1:1:1 arányban kikevertem már egyszer.
Alice kitalált, de a tudathasadásból csak idővel, felnőttkorára gyógyult a könyv szerint ;D