P-39 Airacobra
P-39 Airacobra
Sziasztok!
Segítségeteket kérném:
Némi ellentmondásba keveredtem és nem találtam korrekt képet (vagy rosszul kerestem).
A P-39 airacobra orosz verzióját építem és a futóműszárak színelosztására olnék kíváncsi.
A makett leírása alapján full ezüst, de ezt kicsit kétkedve fogadnám el.
Vélemény?
Segítségeteket kérném:
Némi ellentmondásba keveredtem és nem találtam korrekt képet (vagy rosszul kerestem).
A P-39 airacobra orosz verzióját építem és a futóműszárak színelosztására olnék kíváncsi.
A makett leírása alapján full ezüst, de ezt kicsit kétkedve fogadnám el.
Vélemény?
Re:P-39 Airacobra
Az ezüst igen ritka, inkább csak múzeumi gépeken található.
A széria gépek Interior Green vagy Bell Green, esetleg világos szürke, de ez utóbbi is kivételes.
A széria gépek Interior Green vagy Bell Green, esetleg világos szürke, de ez utóbbi is kivételes.
Szia Vadász! Nagyon szépen köszönöm! Az Interior Green lett a győztes:-)
De remélem nem a Modelmaster készletéből, mert annak annyi köze van az Interior Green-hez, mint Makó vitéznek Jeruzsálemhez.geriand link írta: Szia Vadász! Nagyon szépen köszönöm! Az Interior Green lett a győztes:-)
Hát nem. De ez sem biztos, hogy tökéletes. Humbrol 151-es.
A gunze H-58 a legjobb, de csak fújva.geriand link írta: Hát nem. De ez sem biztos, hogy tökéletes. Humbrol 151-es.
A Humbrolt nem ismerem.
-
Bell Green-nek a Gunze 302 kb. megfelel.
Volna valakinek fotója a P-39-es, pilótaülés mögötti rádióteréről? Sok forrást megnéztem, de egyszerűen arról a területről semmilyen fotót (esetleg rajzot) nem találtam.
Melyik változatról?Kferro link írta: Volna valakinek fotója a P-39-es, pilótaülés mögötti rádióteréről? Sok forrást megnéztem, de egyszerűen arról a területről semmilyen fotót (esetleg rajzot) nem találtam.
P-39D-2