WOLFPACK 2017. Zalaegerszeg, 2017.08.19-20.

Avatar
Gcart
Hozzászólások: 196
Csatlakozott: 2010.01.06. 20:12
Kapcsolat:

WOLFPACK 2017. Zalaegerszeg, 2017.08.19-20.

Hozzászólás Szerző: Gcart »

Emberek!
Idén is lesz Wolfpack makett verseny. Új külalakkal megy tovább a verseny oldala, amelyen már megtalálható a kategória lista (és tulajdonképpen lehet már nevezni is). Kiemelt kategóriáink: Önjáró lövegek és páncélos vadászok (Arty-k és TD-k), Szomszédos légierők és MIDWAY.
Természetesen idén is várjuk börzések jelentkezéseit, hiszen nélkülük nem képzelhető el makett verseny.
Kövessétek a verseny oldalát vagy FB oldalunkat, hogy minden új információhoz időben hozzájussatok!
http://wolfpack.atw.hu/
http://www.facebook.com/Wolfpack-Makett ... 232490457/

Üdv: G'
Avatar
Gcart
Hozzászólások: 196
Csatlakozott: 2010.01.06. 20:12
Kapcsolat:

Re: WOLFPACK 2017. Zalaegerszeg, 2017.08.19-20.

Hozzászólás Szerző: Gcart »

Az Apáczai Művelődési Központ 13. makett versenye.

Művelődési Központunk és annak makettező klubja szeretettel meghív minden érdeklődőt 2017. augusztus 19-20-án a WOLFPACK 2017 nemzetközi makett versenyre és kiállításra.

Ahogy a látogatók már megszokhatták, a zalaegerszegi makettezők minden évben kiemelnek néhány témakört a hobby rendkívül szerteágazó területéről. Idén sem lesz ez másként. A rendkívül népszerű Word of Tanks számítógépes játékból merítve két kevésbé közismert harcjármű kategóriát állítunk reflektorfénybe. Az önjáró lövegeket a játékosok „Arty” néven említik, míg a páncélos vadászokat a „TD” rövidítéssel azonosítják az angolból vett megnevezéseik alapján, így az első kiemelt kategóriát mi is egyszerűen Arty-k és TD-k névre kereszteltük.

Repülős vonalon a szomszédos légierők repülőgépeit szeretnénk kicsit jobban bemutatni. Nem titkolt célunk, hogy ezzel a kategóriával ide csalogassuk horvát barátainkon kívül a közeli szlovén, szlovák és osztrák hobby társakat is.

A harmadik kiemelt terület témájaként a 2. világháborús Midway-i csatát választottuk. A csendes-óceáni hadszíntér eseményiben fordulópontot jelentő ütközetre 75 éve került sor. Ebbe a csoportba így az ott küzdő japán és amerikai repülőgépek és hadihajók makettjeit várjuk.

A kiállított maketteken kívül a szervezők igyekeznek további érdekes látnivalókkal és bemutatókkal színesíteni a programot, hogy az ide látogató családok minden tagjának emlékezetes maradjon a hétvége.

A még közel sem végleges programlista már eddig is izgalmas dolgokat tartalmaz.

A Stratégiai Terepasztalos Játék Klub Hévízről a „wargamereket” várja bemutatójukra és a 2. WolfpackSpeedPainting figurafestő versenyre. Láthatóak lesznek vasútmodellek, autómodellek, veterán járművek, köztük egy, a legendás német tervező, Willy Messerschmitt által tervezett KR200 típusú kisautó.

A sportpályán is zajlik majd az élet. A Főnix Modellező Sportegyesület tagjai rádió távirányítású (RC) autókkal szaggatják az aszfaltot, de ultra könnyű repülőmodelljeik segítségével a levegőt is meghódítják.

Szintén a külső helyszíneken találkozhattok a Zalaegerszegi Airsoft Lövész Alakulat, azaz a Z.A.L.A. állig felfegyverzett harcosaival. A felszerelésük és fegyvereik bemutatásán kívül új akciójelenettel készülnek.

Más kort, más világot hoz el a rendezvényünkre a Magyar Szablyavívó Iskola zalaegerszegi tagozata. Bemutatójuk részeként a vállalkozó szellemű jelentkezők kipróbálhatják a kardforgatás tudományát – igaz csak fakardokkal, de így is garantálható egy emlékezetes nap!

Bató Zsolt barátunk a makettezők és vasútmodellezők által használt modell fák készítésének rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket. Igazi növényekkel is találkozhatnak a látogatók: a miniatűr makettek mellé miniatűr fák, azaz a bonsai-ok illenek. Az apró fák készítői a növények kiállításán felül szintén bemutatják tudásukat.

Nem maradhat el a makett börze sem, hiszen a makett verseny egyben ideális lehetőség az új, összeépítésre váró készletek beszerzésére éppúgy, mint az összeépítéshez, festéshez elengedhetetlenül szükséges eszközök, segédanyagok megvásárlásához.

A rendezvény önálló honlapján minden fontos információ elérhető, így a folyamatosan bővülő börzések felsorolása, a programok tervezett menetrendje, valamint a korábbi rendezvények fotó archívuma is.
Elérhetősége: wolfpack.atw.hu E-mail: wolfpack.zeg@gmail.com

A belépés és a makett versenyen való részvétel, ahogy már megszokhatták kedves vendégeink, továbbra is INGYENES!

A helyszín tehát:
Apáczai Csere János Művelődési Központ
Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.

A rendezvény látogatható:
Aug. 19-én szombaton 9:00-18:00, míg másnap, 20-án vasárnap 9:00-14:30 óra közt.

Találkozzunk, várunk!

Úgy döntöttünk, hogy az első 20 (húsz) olyan makettező, aki minimum 3 (három) makettet előnevez, a szombati napon vendégünk lesz egy finom egytál ételre. Akik már előneveztek egy vagy két makettel, szintén versenyben vannak, hiszen a személyenkénti harmadik nevezéshez kapcsolódó időbélyeg alapján lehet bekerülni az ebédtársaságba!
(Azért a benevezett munkákat majd kéretik el is hozni.)
users.atw.hu/wolfpack/nevezes.htm
Válasz küldése

Vissza: “Hazai versenyek”