RBK klubnap 2012 03 10
RBK klubnap 2012 03 10
Kivételesen márciusban nem az első, hanem a második szombaton (10-én) lesz megtartva a RBK klubnap.
Re:RBK klubnap 2012 03 10
Nos, akkor te menjél a szokott időben. Legalább nem lesz gond a palacsinták elszámolásával.
;D ;D ;D

"Én nem mondam semmit. Hogy te almás Bozkovot értettél, arról én már nem tehetek."
A kávét le is lehet hozni!

A kávét le is lehet hozni!

-
- Kapcsolat:
öööö..izé...Go-Modelling?
csak kérdezek itten kifele fejemből ;D
1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Egy ismerősöm, aki az Autógyárban dolgozott, név szerint Galván Tivadar mutatta be nekem mint illegális kommunistát, akinek társaival együtt rejtekhelyre van szüksége
Csak nem azt akarod sugalni, hogy zárjuk be az RBK-t?Elektrolakatos link írta: öööö..izé...Go-Modelling?
-
- Kapcsolat:
Dehogy, merek ilyenre egyáltalán gondolni is? :-*
csak jeleztem, mert tudom sokan oda is készülnek...
csak jeleztem, mert tudom sokan oda is készülnek...
Vadász link írta:Csak nem azt akarod sugalni, hogy zárjuk be az RBK-t?Elektrolakatos írta: öööö..izé...Go-Modelling?
1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Egy ismerősöm, aki az Autógyárban dolgozott, név szerint Galván Tivadar mutatta be nekem mint illegális kommunistát, akinek társaival együtt rejtekhelyre van szüksége
Pista!Vadász link írta: Kivételesen márciusban nem az első, hanem a második szombaton (10-én) lesz megtartva a RBK klubnap.
Nem akkor lesz valami Szolnokon?

"Tubi or no tubi..."
"Born tubi wild..."
"Born tubi wild..."
De.m113 link írta:Pista!Vadász írta: Kivételesen márciusban nem az első, hanem a második szombaton (10-én) lesz megtartva a RBK klubnap.
Nem akkor lesz valami Szolnokon?
![]()
![]()
![]()
Akkor fogják a Magoo-t kiengedni a fogdából.