Sziasztok!
Mint láthattátok elindult a fotózásról szóló műhely topicunk. Valószínűleg egyszerűbb lesz az áttekinthetősége, ha Zoli folytatásos cikke önmagában áll és a kapcsolódó kérdéseket egy külön topicban teszitek fel, azaz itt. Ugyanakkor mindenkinek adott a lehetőség, hogy külön topicot nyisson, esetleg saját cikket írjon az általa ismert módszerekről, eljárásokról.
Kérdések a fotózással kapcsolatban
-
- Kapcsolat:
Re:Kérdések a fotózással kapcsolatban
Jogos, bocs, hogy belepofáztam a szövegbe (csodálkoztam is hogy lehetett). Ha tudod törölni BA, tedd is meg. THX.
Üdv: G'
Üdv: G'
-
- Kapcsolat:
Semmi gond, nem a Te hibád. Közben jöttem rá, hogy így okosabb lesz. A fölös szövegeket törlöm, a felhívásomat még kicsit hagyom, ne legyen félreérthető.
-
- Kapcsolat:
Zoli!
Kérlek néhány alapfogalmat is magyarázz meg, illetve jó lenne bemutatni néhány fényképező beállítás általánosan használt ikonját, amit az emberek a fényképező kijelzőjén látnak.
Máris van egy rövidítés, amiről sokan nem tudhatják mit jelent. Ilyen pl.: az ISO - az átlagember a minőségbiztosítási rendszerre gondol elsőként.
Köszönöm a munkádat!
Kérlek néhány alapfogalmat is magyarázz meg, illetve jó lenne bemutatni néhány fényképező beállítás általánosan használt ikonját, amit az emberek a fényképező kijelzőjén látnak.
Máris van egy rövidítés, amiről sokan nem tudhatják mit jelent. Ilyen pl.: az ISO - az átlagember a minőségbiztosítási rendszerre gondol elsőként.
Köszönöm a munkádat!