A téma elhelyezése már a képszerkesztő műve, nem véletlen.Horváth András link írta: Ja, és a téma nincs középen, felül van egy nagy üres hely![]()
A háttér világos kék.rumcajsz link írta: A szürke háttér képes arra hogy elmenjen magentába ha kevés a fény vagy nem jó a fehéregyensúly.
Na a kék mégjobb..... használj fehéret, vagy feketét a többi nagyon necces. Ez tapasztalat, az újság cimlapján a legneccesebb színek a szürke és a világoskék (babakék) ezek bármelyik irányban elmehetnek lehet belőlük rózsaszín is.Vadász link írta:A háttér világos kék.rumcajsz írta: A szürke háttér képes arra hogy elmenjen magentába ha kevés a fény vagy nem jó a fehéregyensúly.
a kodakon nem találtam meg a fehéregyensúly beállítását. Van rajta egyáltalán?
Az új Fujin már megtaláltam.
Z650rumcajsz link írta:Na a kék mégjobb..... használj fehéret, vagy feketét a többi nagyon necces. Ez tapasztalat, az újság cimlapján a legneccesebb színek a szürke és a világoskék (babakék) ezek bármelyik irányban elmehetnek lehet belőlük rózsaszín is.Vadász írta:A háttér világos kék.rumcajsz írta: A szürke háttér képes arra hogy elmenjen magentába ha kevés a fény vagy nem jó a fehéregyensúly.
a kodakon nem találtam meg a fehéregyensúly beállítását. Van rajta egyáltalán?
Az új Fujin már megtaláltam.
Meliyk kodak?