Túl az Óperencián .
Re:Túl az Óperencián .
Hát ez óriási lett :great: Szinte él az egész. Poénból egy kikukucskáló fejet a disznó feletti ablakba? :-D
Hallod ha nem nekem is eszembe jutott ez az ablakos ipse dolog ! Na majd meglátom hogy mennyire lesz kedvem tovább bűvölni ezt a történetet mert már egy másikat csinálgatok . Köszönöm szépen neked ... 

Szia Tibi!
Csak ámulok, így én is csatlakozom az előttem szólókhoz, elismerésem, gratulálok, így tovább.
attila
Csak ámulok, így én is csatlakozom az előttem szólókhoz, elismerésem, gratulálok, így tovább.
attila
Attila , neked is köszönöm szépen ! 

RE: Túl az Óperencián .
Sikerült megnéznem a munkáidat élőben, hát apám, igen jól sikerültek!!!! Teljesen más mint fényképen! Részletesek, érdekesek, részletesek és aprólékosak! Gratulálok, még-még-még!
Tibai Pista, azaz Doug O'Riordan alias Mason ügynök
Nekem is most volt módom először "élőben" találkozni az Atyitibi-stílussal.
Elképesztő alkotásokat láttam, maximális elismerésem!!!
Üdv
Elképesztő alkotásokat láttam, maximális elismerésem!!!
Üdv
Lorco
Köszönöm szépen Pistám ! Csak nem hiányzok neked máris ?
Viccet félre téve nagyon jól esik hogy gondoltál rám és hogy tettszett amit láttál . Bevallom nem szerénykedve hogy szinte doppingolt a sok elismerés amit kaptam és látnom azt ahogyan sokan kíváncsian a maketthez közel hajolva hosszasan pucsítanak . A feleségem viccesen meg is jegyezte hogy ennyi férfi segget egyben még nem látott mert hogy szemben a makettekkel foglaltunk helyet .
Bár a versenyen most sem indultam de diadal ittasan távoztunk kis családommal abban az illúzióban hogy nagy siker mellet nyertem . És nyertem is ! Mivel hogy a sokadik körsétám után egyszer csak ott termett a Celldömölki makett klub különdíja a szekeres kompozíciómnál . Nem fogok hazudni ,a meglepetésemnél csak az örömöm volt nagyobb . Még jó hogy vittem a családot is így aztán velük azonnal osztozhattam a boldogságban . Ezúton szeretném is megköszönni az elismerést nekik ,nagy lendületet adtak a folytatást illetően .
Ezért is gondolom hogy lesz "még ,még " makettezés ...
Lorco , bár már neked ezt úgy rémlik hogy említettem de hogy tudd amikor az első makettemet feltettem a makett infóra és csak Te írtál hozzá ráadásul dicsérő szavakat abban a pillanatban éreztem úgy hogy nekem ezt csinálnom kel mert nem lesz ez rossz és tessék . Az meg hogy most külön atyitibi stílusom van felér egy másik külön díjjal , köszi szépen !
Egy kép

Bár a versenyen most sem indultam de diadal ittasan távoztunk kis családommal abban az illúzióban hogy nagy siker mellet nyertem . És nyertem is ! Mivel hogy a sokadik körsétám után egyszer csak ott termett a Celldömölki makett klub különdíja a szekeres kompozíciómnál . Nem fogok hazudni ,a meglepetésemnél csak az örömöm volt nagyobb . Még jó hogy vittem a családot is így aztán velük azonnal osztozhattam a boldogságban . Ezúton szeretném is megköszönni az elismerést nekik ,nagy lendületet adtak a folytatást illetően .
Ezért is gondolom hogy lesz "még ,még " makettezés ...
Lorco , bár már neked ezt úgy rémlik hogy említettem de hogy tudd amikor az első makettemet feltettem a makett infóra és csak Te írtál hozzá ráadásul dicsérő szavakat abban a pillanatban éreztem úgy hogy nekem ezt csinálnom kel mert nem lesz ez rossz és tessék . Az meg hogy most külön atyitibi stílusom van felér egy másik külön díjjal , köszi szépen !
Egy kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atyitibi 2015.03.22. 09:25-kor.