faluszélen kurta kocsma...
RE: faluszélen kurta kocsma...
Köszi ! Sajnos elkövettem egy nagy hibát azzal hogy azt a bélés anyagot amit a fa lombja alá tettem nem festettem le feketére hanem maradt fehér és mint minden fehér szín a képeken szinte világít . Nem igazán tudom ezt már javítani utólag szerintem max cserével .
:blush:

Nem próbálod meg mondjuk valami híg zölddel átködölni ? Azzal szerintem tompítani lehetne .atyitibi írta: Sajnos elkövettem egy nagy hibát azzal hogy azt a bélés anyagot amit a fa lombja alá tettem nem festettem le feketére hanem maradt fehér és mint minden fehér szín a képeken szinte világít . Nem igazán tudom ezt már javítani utólag szerintem max cserével .:blush:
Így-így! Fújd meg egy kicsit valami sötétebb zölddel, úgy szerintem jó lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára m7priests 2015.05.19. 21:36-kor.
Varga István
Up the Irons!
"-Te, Franco nem frankó!
-Hát akkó ki?"
Up the Irons!
"-Te, Franco nem frankó!
-Hát akkó ki?"
Köszi a tippet ,ma rápróbálok mert engem is zavar ez a pókhálós hatás (ellepte a selyem hernyó ) 

Bevált a ködölés a fa lepermetezve kártevők ellen ! Sikerült néhány jó képet is csinálnom mivel rájöttem hogy az árnyék jobb a totál napsütéstől a fotózáshoz . Jóból is meg árt a sok ezek szerint , de ez is egy külön műfaj amivel ismerkedni kel .
Szia atyitibi.
Nagyon szépen alakul.
Ennyi tyúkhoz már kellene egy kakas.
tolvajok fejedelme
Nagyon szépen alakul.
Ennyi tyúkhoz már kellene egy kakas.

tolvajok fejedelme
"Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot."
Martin Luther King
Martin Luther King
Köszi szépen ! Tényleg most hogy mondod csinálhattam volna egy árva kakast is , na majd a ganédomb tetejére teszek egyet .
Szia!
Jol néz ki. De van egy tyúk a sarkon, aki szembe néz a "veszély el"
sztem rosszul hat,ha mindegyik menekül...
Tapatalkal LG Spirit
Jol néz ki. De van egy tyúk a sarkon, aki szembe néz a "veszély el"
Tapatalkal LG Spirit
-=KaresZ=-
Köszi Karesz ! Annak az egynek igazi tyúk esze van és nehezen esik le a tantusz . Az volt az elképzelésem hogy legyen olyan is köztük amelyik még csak most eszmél hogy mi is történik ,szerintem ettől életszerűbb de lehet hogy ezt csak én látom így . Attól tartottam leginkább hogy soknak fogjátok tartani a tyúkokat mert hát nem kevés de még megkaphatom
Szeretném megkérdezni hogy mennyire sikerült vissza adni a tyúkokkal a menekülést mert próbáltam futó riadtat ,szaladót és lazán álldogálót is csinálni .

Szia. Teljesen jól neznek ki, kiváltképp azok amik még a szárnyával is csapkodnak. Az is h azok vannak kozelebb a járműhöz.
Tapatalkal LG Spirit
Tapatalkal LG Spirit
-=KaresZ=-