Szia!
Hát a TEC-et vettem meg, meg az alapkészlethez való kiegészítőt (ebből érelemszerűen nem tudok mindent fölhasználni).
Az alapkiegészítő:
http://www.accurate-armour.com/ShowProd ... oduct=1345
Tartalmazza:
a kötényezés tartóit, hozzá rézből a kötényezést,
a TEC tartóit,
oldalsó pótpáncélozás felfüggesztési pontjait,
a vezető kitekintőjét,
vontatókábelt gyűrűkkel és tartókkal,
hátsó és első lámpák (a hátsónak a védőkerete rézből),
csőbilincs,
vonórúd tartókkal,
kipufogó,
sárvédők,
hátsó hordók,
hátsó kannatartó réz/gyanta kombinációból való kábeltekerccsel,
tűzoltókészülékek,
ttkz kibúvója gpu-val,
tankparancsnok forgatható figyelőműszere,
visszapillantók,
ködgránátvetők,
antennák/antennaalapok,
a búvónyílásokhoz való zárak,
stb (stb, mert nem tudom az összeset azonosítani és fölhasználni)
A másik készlet a TEC-et tartalmazza:
http://www.accurate-armour.com/ShowProd ... oduct=1394
Vélemény:
A TEC gyaklatilag hibátlan, jól illeszkedik, öntési hibája nincs, könnyen és gyorsan használható.
A másik készlet, hát... felemás. Egyes alkatrészek nagyon szépen sikerültek (a hátsó hordó, amit nem használok föl - nyilván... - ; a csőbilincs; a lámpák; a réz úgy általánosan) mások csapnivalóak (a vonórúd esetén például az öntőcsonk felőli oldalán hosszában beszívódott - mondjuk nem tudom, h h csinálta, mert elméletileg végig érintkezett a csonkkal - ; a parancsnok figyelője egész egyszerűen a nyílására lett öntve, van ott egy hatalmas gumó; a csövön végigfut egy illesztési vonal - mind a két részén! - ; általánosságban sok a hártya, de legalább nem nagyon rossz helyeken).
Challenger 2 Enhanced Armour Magyar Honvédség - 1:35 - Trumpeter, piciszkreccs
Re:Challenger 2 Enhanced Armour Magyar Honvédség - 1:35 - Trumpeter, piciszkreccs
Arthur, téhával, röviduval
Ju suis Charlie
Ju suis Charlie
egy kis haladás
Nohátakkor
Két nap munka után az építés nagyjából kész (még irdatlan mennyiségű tömítés van hátra), nagyobb részegységekre bonthatóan (a képeken a cuccot blu-tac tartja össze).

A tolólapról kicsit később készültek képek (elfelejtettem fölrakni), egyelőre még úszik a tömítőben...

Mostmár csak a tömítés (meg pár apróbb probléma orvoslása) van hátra és jöhet a festés, ami még érdekes történet lesz...
Két nap munka után az építés nagyjából kész (még irdatlan mennyiségű tömítés van hátra), nagyobb részegységekre bonthatóan (a képeken a cuccot blu-tac tartja össze).

A tolólapról kicsit később készültek képek (elfelejtettem fölrakni), egyelőre még úszik a tömítőben...

Mostmár csak a tömítés (meg pár apróbb probléma orvoslása) van hátra és jöhet a festés, ami még érdekes történet lesz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ropi 2012.10.21. 22:36-kor.
Ju suis Charlie
Ju suis Charlie
Re:Challenger 2 Enhanced Armour Magyar Honvédség - 1:35 - Trumpeter, piciszkreccs
Halihó!
Csak hogy megmutassam, hogy még nem tüntem teljesen el, és hogy nagynéha (mikor van időm) építek maketteket is, itt van pár ócska, telefonos kép. A tornyon az egy M151 fegyverállvány.
Üdv

Csak hogy megmutassam, hogy még nem tüntem teljesen el, és hogy nagynéha (mikor van időm) építek maketteket is, itt van pár ócska, telefonos kép. A tornyon az egy M151 fegyverállvány.
Üdv

Ju suis Charlie
Ju suis Charlie