[move]Újabb agyament projektem következik, a mai nap elsője.[/move]
Csütörtökön begyulladt a kötőhártyám, valamint mindkét szemhéjam a bal szememen, úgyhogy a nyakamba szakadt két nap szabadidő. Tegnap délután ráadásul felhívott barátom, aki mondta, hogy megérkezett a Challengerem. Mondom örömmakettezés indul.
A tank körüli történet nagyjából mához négy év mulva játszódik, a második hidegháború alatt, egy Szegedhez közeli gyakorlótéren, főszereplője pedig a 13. pc. dd., 1.zászlóalj (saját nevén 131. pc. zászlalj) C. századának 1. tankja (becsületes nevén: Lela), egy Challenger 2 nehéztank. :

Eddig amit haladtam a tankkal:
-Elkezdtem a tronyot,
-a löveg majdnem kész
-lecseréltem az irányzó L7A2-jét (FN MAG) egy M2HB-re (eredetileg csak a trumpi ótvar L7A2-jét akartam lecserélni a dragonéra, de az sehogy nem passzolt a trumpi alkatrész helyére, egy használhatatlan szörnyszülöttet adott, sacc/kábé 2 és fél óra munka után úgy döntöttem inkább összedobok egy tasca M2-est, és fél óra multán máris nagyon elégedett voltam az eredménnyel.)
Estefelé építési képeket is mellékelek, csak még valami elfogadható fotókörnyezetet is kell teremtenem.