OFF - Libanoni Firefly
Re:OFF - Libanoni Firefly
OFF:
Elviekben részt vehetnék ebben a grupiban a "fantasy/whatif" magyar Challenger II-esemmel? Ha igen, erősen gondolkodom rajta... Mi is a határidő?
Elviekben részt vehetnék ebben a grupiban a "fantasy/whatif" magyar Challenger II-esemmel? Ha igen, erősen gondolkodom rajta... Mi is a határidő?
Arthur, téhával, röviduval
Ju suis Charlie
Ju suis Charlie
-
- Kapcsolat:
Lényegében már akár Arthur királyt is elkészíthetnéd!
;D

Nem az én asztalom... már a figurázás (megaztán eléggé egoista és nárcisztikus hatást keltene, ha ábrázolnám magam, nem?)Black Army link írta: Lényegében már akár Arthur királyt is elkészíthetnéd!;D

De nem válaszoltál a kérdésre! :o 8)
Ju suis Charlie
Ju suis Charlie
-
- Kapcsolat:
Nem én vagyok itt a házigazda, se szerintem ha ez az ára a munkád befejezésének, akkor befogadnak. :-)Ropi link írta:Nem az én asztalom... már a figurázás (megaztán eléggé egoista és nárcisztikus hatást keltene, ha ábrázolnám magam, nem?)Black Army írta: Lényegében már akár Arthur királyt is elkészíthetnéd!;D
![]()
![]()
:-*
De nem válaszoltál a kérdésre! :o 8)
Jöhet. A határidő meg még képlékeny.Ropi link írta: OFF:
Üdvözlettel:
Böjthe Krisztián
Böjthe Krisztián
Azt az izraeli GB-be, ha lehetne....pepe link írta: Nekem van egy nagyon faszányosan megépített M50-em a Golanról. Az már erős túlzás lenne ugye ?
;D ;D ;D
P.
Sziasztok!
P.
(Hová a fr@ncba tűnt az avatárom ?! )
P.
(Hová a fr@ncba tűnt az avatárom ?! )
Akkor kérem áthelyezni!Rumcajsz link írta:Jöhet. A határidő meg még képlékeny.Ropi írta: OFF:

http://www.makett.org/index.php?topic=3209.0
Ju suis Charlie
Ju suis Charlie
Miért? Lesz / van olyan is? [/size] ???Pet link írta: Azt az izraeli GB-be, ha lehetne....
P.
Ne má!
Ennyi makettel soha nem fogok végezni ! :'([/size]
Ennyi makettel soha nem fogok végezni ! :'([/size]