joe link írta:
Szép meló, de miért vettél még egy ugyanilyet? Sztereóban nézegeted, vagy persze ha később összerakod látod majd ,mennyit fejlődtél. Én is készítettem 2 Bf-109 című makettet egyiket 10 éve a másikat meg 2éve ugyan abban a lépték arányban. Nem lettek egyformák.
1:48 Henschel Hs129B-2 Hasegawa
Re:1:48 Henschel Hs129B-2 Hasegawa
A legfontosabb ok Józsikám, amiért szert tettem még egy készletre az, hogy tetszik ez a típus...akármilyen kis csúnyaság is.Szép meló, de miért vettél még egy ugyanilyet?
A másik ok pedig valóban az, hogy még egyszer megépítsem, valószínűleg sivatagi festéssel, mert az nagyon tetszik...
A két 1:24-es Emilt én is megcsodálhattam Nálad, nekem a tíz évvel ezelőtti makett is tetszik, hát még ez:

Üdv
Lorco
Nincs időm a javításokra, majd egyszer...
Köszönöm a figyelmet, feltettem a három képet a csatarepülő galériába.
Üdv
Köszönöm a figyelmet, feltettem a három képet a csatarepülő galériába.
Üdv
Lorco
:great: :great: :great: :great: :great:
Munkaasztalon: ICM C-45F 1/48, Academy SU-27 1/48, Italeri Tornado IDF 1/48, Italeri EF2000 1/48
Csatarepülők GB 2013, Trainer GB 2014, MIG-29 GB (2015?)
Csatarepülők GB 2013, Trainer GB 2014, MIG-29 GB (2015?)
Navégre!
Egész jó lett.

Egész jó lett.

Munkaasztalon: http://www.makett.org/mybb/showthread.p ... #pid155913
nagyon király :gratula:
Köszönöm fiúk, igyekeztem
A sivatagi kiadás azért szebb lesz, ígérem...
Lassan folytatnom kellene a MiG-et a másik GB-ben, de előtte még bejött a képbe Amet-Khan Sultan a róla (is) szóló Khaitarma c. film kapcsán, így picit visszatértem az 1/72 léptékbe, egy La-7 erejéig (hála Hickory kollégának).
Így aztán az UTI is csak decemberre készül el
Üdv

A sivatagi kiadás azért szebb lesz, ígérem...
Lassan folytatnom kellene a MiG-et a másik GB-ben, de előtte még bejött a képbe Amet-Khan Sultan a róla (is) szóló Khaitarma c. film kapcsán, így picit visszatértem az 1/72 léptékbe, egy La-7 erejéig (hála Hickory kollégának).
Így aztán az UTI is csak decemberre készül el

Üdv
Lorco