Mint a címből is kiderül, a HB 1/72-es Warthog-ja lesz a következő makett aminek megépítésével próbálkozom.

Abból is a "peanut" camós verzió. Erről a festési sémáról Levix uram írt kiváló cikket: http://kamuflazs-camouflage.blogspot.hu ... zatos.html
Ennél többet én sem tudok hozzáfűzni, a szinek kevergetése minden bizonnyal érdekes mutatvány lesz.
A makett eddig mindössze egy gyors dobozbontáson esett át. Ami elsőre feltünt az a kis számú (ha jól számoltam 50!) alkatrész. Szinte már-már easykit bonyolultság. Amit egybe lehetett önteni, azt egybe is öntötték. A futóaknák teljesen csupaszok, a pilótafülke is végtelenül egyszerű, amit műszerfal matricával lehet feldobni. Fegyverzet 0 (igaz a Peanut-ról nem is láttam olyan képet amin cipelt volna valamit). A festési útmutató is elég vicces ("917th TFW Iraq 1990"). Sorja minimális, kilökőtüskenyom csak a kabin elemein van látható és eltüntetendő helyen, a hajtóművek alkatrészei viszont "szép" fényesen csillognak a formaleválasztótól.
Szerencsére vékony, vésett panelvonalak díszítik a felületet, így a karmolást megúsztam, de a fülke és a futómű környéke erősen feljavítandó, amit szokásomhoz híven saját kútfőből próbálok megvalósítani.
Előzetesként ennyi, legközelebb képes beszámolóval jelentkezem.
Üdv: B.I.G.