Commissar - Games Workshop 30mm
Re: Commissar - Games Workshop 30mm
Tetszik! Nagyon is jó lett minden!
Jöhetne egyszer egy többszereplős nagyobb részlet is tőled.
Jöhetne egyszer egy többszereplős nagyobb részlet is tőled.
Tibai Pista, azaz Doug O'Riordan alias Mason ügynök
Köszi !
Ami a többszereplős kompozíciót illeti , eléggé ráhibáztál ... Van több ilyen tervem is WH fantasy és WH40K témában is . A közeljövőben neki is kéne állni megvalósítani párat belőle , mostanság ezeken agyalok .
Ami a többszereplős kompozíciót illeti , eléggé ráhibáztál ... Van több ilyen tervem is WH fantasy és WH40K témában is . A közeljövőben neki is kéne állni megvalósítani párat belőle , mostanság ezeken agyalok .

Most aztán ledöbbentem! Azt hittem ez egy beltér! Kikurelt jó!
Köszönöm , örülök hogy tetszik !
Én is meg vagyok elégedve a végeredménnyel . Az meg külön jó , hogy egy pár új dolgot kipróbálhattam közben .

Én is meg vagyok elégedve a végeredménnyel . Az meg külön jó , hogy egy pár új dolgot kipróbálhattam közben .
Ezek szerint nem figyeltél eléggé ... Menet közben többször is írtam , hogy ez kültér akar lenni , csak ezek szerint eddig nem volt egyértelmű a látvány .McFrost írta:Most aztán ledöbbentem! Azt hittem ez egy beltér!

Csak egy klasszikust tudok idézni:

Nagyon jó lett szerintem is!
Köszi Freddy !
Pistám ! Na ezzel kiérdemelted a penitenciát . Nagyon bírom ezt a filmet .
Pistám ! Na ezzel kiérdemelted a penitenciát . Nagyon bírom ezt a filmet .

-
Annak ellenére, hogy milyen kis méretű egy ilyen figura, ez a komisszár teljesen pofás lett. Eléggé visszafogott színekkel, ami jól áll neki, pedig általában a komisszárját mindenki élénkre és sötétre szokta festeni. Gratula hozzá. Az energia kisülés talán lehetett volna kékebb, vagy élénkebb, így kicsit olyan, mintha a penge mintázata lenne, nem ugrik ki annyira a felületből. De lehet, csak a monitorom csal.
Egyébként végre tényleg jöhetne egy több alakos dió.
Két hét múlva Pozsonyban én is átvehetem a Sentinelem végre.
Egyébként végre tényleg jöhetne egy több alakos dió.

Két hét múlva Pozsonyban én is átvehetem a Sentinelem végre.

Köszi !
A színekkel igyekeztem úgy variálni , hogy változatos és látványos legyen , de azért még visszaadja a WH40K színvilágát . A "visszafogott színek" nálam alapbeállítás ...
Mindig pasztell színekkel dolgozom , nem vagyok oda igazán a rikító dolgokért . Ami az energiakisüléseket illeti , ez volt az első amit festettem , így van még hova fejlődnöm ezen a téren (is) . Van még pár hasonló energiafegyverrel ellátott figurám ami a sorára vár , tudok még kísérletezni ezzel a festési technikával .
Igen , már valóban kéne készítenem valami többszereplős dolgot is . Nagyon piszkálja a fantáziám . De most egy egyfigurás , gyors lefolyású fantasy projektbe kezdtem bele , megint egy (számomra) új dolgot akarok kipróbálni . De erről majd a saját topik-jában . De a jövő évben tuti sorra veszek valami többszereplőset .
Nekem már két Sentinel-em van ... szereztem egy Forge World-ös Elysian Drop Sentinel-t is a GW-s mellé .
Terveim szerint azt még idén elkezdem .

A színekkel igyekeztem úgy variálni , hogy változatos és látványos legyen , de azért még visszaadja a WH40K színvilágát . A "visszafogott színek" nálam alapbeállítás ...

Igen , már valóban kéne készítenem valami többszereplős dolgot is . Nagyon piszkálja a fantáziám . De most egy egyfigurás , gyors lefolyású fantasy projektbe kezdtem bele , megint egy (számomra) új dolgot akarok kipróbálni . De erről majd a saját topik-jában . De a jövő évben tuti sorra veszek valami többszereplőset .
Nekem már két Sentinel-em van ... szereztem egy Forge World-ös Elysian Drop Sentinel-t is a GW-s mellé .