Figura újdonságok - hírfolyam
Re:Figura újdonságok - hírfolyam
Különleges japán téma , pazar kivitelben ! Tomoe Godzen , az egyik legismertebb női szamuráj a 12. századból .
Tomoe Godzen - Alexandros Models 90mm
Tomoe Godzen - Alexandros Models 90mm
ICM, első vh, újra.
A korai németek, dobozzal

Angol felszerelés

És nem-első világháború, hidegháborús szovjetek. 1945-79 közti időszak ebből is eléggé terra incognita figurailag. Magyarításhoz viszont úgy látom, sokat kellene faragni rajtuk, talán a hatvanas évek első feléhez lehetnek jók, a 65M egyenruha előtti időkhöz.

A robotot meg csak úgy, milyen dolog ez már.

A korai németek, dobozzal

Angol felszerelés

És nem-első világháború, hidegháborús szovjetek. 1945-79 közti időszak ebből is eléggé terra incognita figurailag. Magyarításhoz viszont úgy látom, sokat kellene faragni rajtuk, talán a hatvanas évek első feléhez lehetnek jók, a 65M egyenruha előtti időkhöz.

A robotot meg csak úgy, milyen dolog ez már.

Egy újabb érdekes készletet adott ki a Masterbox!
Október 13-14-én kapunk belőlük.
Mi már nagyon várjuk őket!
Üdv,
Alex,
www.makettshop.hu
Október 13-14-én kapunk belőlük.
Mi már nagyon várjuk őket!

Üdv,
Alex,
www.makettshop.hu
Nem rossz téma , van benne lehetőség . Jó lenne látni , hogy milyen a minősége , a gyártó honlapján lévő fotókból nem igazán derül ki . Az viszont kicsit csalódás , hogy a motort nem adják hozzá , ahhoz vegyük meg egy külön készletüket ...alex link írta: Egy újabb érdekes készletet adott ki a Masterbox!
Talán már lerágott csont , de nekem akkor is közel állnak a szívemhez a hoplita-k , és ez egy nagyon szép darab ! :great:
Greek Hoplite - Young 1/10
http://www.young-miniatures.com/product ... 839-1.html
Greek Hoplite - Young 1/10
http://www.young-miniatures.com/product ... 839-1.html
tényleg szép, bár a pajzs elsőre érdekes kialakítású

Je Suis Oddball
Igen, sajnos igazad van. Rossz hír az is, hogy a gyártó nem is igazán tervezi, hogy külön motort adjon ki.Kató link írta: Nem rossz téma , van benne lehetőség . Jó lenne látni , hogy milyen a minősége , a gyártó honlapján lévő fotókból nem igazán derül ki . Az viszont kicsit csalódás , hogy a motort nem adják hozzá , ahhoz vegyük meg egy külön készletüket ...
Csak más készletek átalakításával lehet átütő eredményt elérni. Szerencsére vannak olcsóbb és drágább beszerezhető motorok is.
Lelki szemeim előtt látom egy miniart romos gyártelepi épület előtt a motoros csajt, ahogy lődözi a zombikat

Namostaztánnehogyvegyekegysőrment!
(Tudom, hogy nem ez az első (Wardaddy) figura...)
(Tudom, hogy nem ez az első (Wardaddy) figura...)