Üdv, akkor egy jó barátom kérésére , építenék egy ilyen járművet.Engedte hogy publikáljam is .Felhasználok hozzá, pár kiegészítőt is , a jármú külsején.
VOYAGER MODEL 1/35 Super Set - Staghound T17E1 PE35163. készletéből amit csak lehet, erre a járműre aplikálni.
Quick Wheel Staghound Tires (1:35) készletét.
MasterClub MC435072 csavarokat
RB MODEL 35B95 - 1:35 Barrel 75mm OQF for Staghound Mk. III
A belső ,az sztirol lemez, rézlemez ,alufólia ,+némi kreativitás, internetről talált képanyag alapján.
2nd New Zealand Infantry Division, Italy 1945. járműve lesz ,. Kaptam némi alkotói szabadságot,így használt ,de karbantartott gép lesz. Igazi öröm makettezés , és lesz még folytatása is az idén.Saját dolgaim mellé beszúrok 1-2 ilyen "bérmunkát"
Üdv bigboy
Képeket a hétvégén tudok feltenni a haladásom ütemében.
Staghound MK.III Armored Car 1:35 Bronco 35021
Moderátor: Rumcajsz
Staghound MK.III Armored Car 1:35 Bronco 35021
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bigboy 2013.01.17. 00:46-kor.
bigboy
Re: Staghound MK.III Armored Car 1:35 Bronco 35021
Szia bigboy!
Már láttam pár munkádat ahhoz, hogy kíváncsian várjam ezen projekted építését lépésről lépésre.
A képekkel ne várass soká!
Addig is legalább a dobozról egyet, hogy ne mi keresgessük mi lenne az.
Csak kérdezem ez lenne az: http://www.ebay.com/itm/VOYAGER-MODEL-1 ... 0813095672
Üdv: Laac
Már láttam pár munkádat ahhoz, hogy kíváncsian várjam ezen projekted építését lépésről lépésre.
A képekkel ne várass soká!
Addig is legalább a dobozról egyet, hogy ne mi keresgessük mi lenne az.
Csak kérdezem ez lenne az: http://www.ebay.com/itm/VOYAGER-MODEL-1 ... 0813095672
Üdv: Laac
Üdv igen ez . Még tömítgettem , a kilökő tüske nyomokat ,van mit ,az érdektelen. Majd ha készülget a belső ,jönnek a képek. üdv bigboy
bigboy
Helló bigboy!
Érdekes kis jármű ez. Kíváncsian várom az építés további mozzanatairól készült képeket.
Üdv! komatyi
Érdekes kis jármű ez. Kíváncsian várom az építés további mozzanatairól készült képeket.

Üdv! komatyi