Köszönöm.komatyi link írta: Eddig gyönyörű!
Biztos vagyok benne, hogy lánctalppal is szép lesz.![]()
Üdv! komatyi
Igen általában egy tanknak jól áll a lánctalp

Zolinak a festékgőz (azóta olajoz nekem a pepe féle megypáleszHickory link írta: Te Rumci!
Érdekelne a cucc/tömény alkohol neve,amit kedves kis testedbe bejuttattál,amikor ezt alkottad!
Én ebben az évben egy kibelezett Seahawk-on kívül még semmit sem tudok felmutatni.Borzalom.![]()

Mindet csak fojtatni kellZéé74 link írta: Szia Rumci !
Szép ! & örülök neki hogy OD a téma ! :great:[/size]
Hááát talán nem kellene a különböző készültségi állapotban leledzőőő munkáidat "iktatnod" !![]()
[/size]

Csak azért lett OD mert nem találtam jó zsákmány M5A1 fotót a kinai kommunista meg már nekem is perverz volt....

Ez sokrétű, Pepe által Cobra Day-en bemutatott technikák, új pisztoly, Vallejo OD cm set tesztje eddig ezután meg AK cuccok stb....Zoli_78 link írta: Es mi volna a teszt lenyege?
Igen de Verlinden papa itt be is fejezte nekem még a nagyja hátra vanBlack Army link írta: Mintha egy Verlinden újságból lépett volna ki. Már csak lánctalp, már csak... :great:

Be fogom, szerintem sehol se indul tesztmakettett az álmoskönyv szerint se jó indítani versenyen.....Don link írta: Írtam mélen is hogy nagyon kákkos!De ezt már tényleg fejezd be!!! >
A sárra megy egyebekre kíváncsi leszek!
![]()
De gondolom ez is csak hobbyban indul????![]()
![]()
![]()
![]()