CAESAR bireme romana
-
CAESAR bireme romana
Üdv mindenkinek. Elkészült a legujjabb hajóm. Felteszem hátha más is kedvet kap az ilyen tipushoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára meleg.mihaly@freemail.hu 2015.04.14. 08:43-kor.
Re:CAESAR bireme romana
:great: :great: Fantasztikus lett! A kivitelezés és a téma ritkasága miatt is minden elismerésem!
- atu
- Kapcsolat:
Gratu. valoban igen szep lett,o milyen meretarannyal keszult, es gondolom balsafa ?
-
Üdv. Mindenkinek. Köszönöm a gratuláciot. Atunak: Ahajó 1:65-ben készült. Bár nem igy volt tervezve, de ahol nagyítattam a rajzokat nem ugycsinálták ahogy kértem,és már nem akartam tovább húzni az időtt. Szerettem volna mielőbb elkezdeni,igy megalkudtam a méretekkel. Ez nem balsa, a bordák 5mm-es furnér. Alappalánkozás 1,2-es bükk, a boritó palánk 0,6mm-es bükk és juhar. Az árbócok bükkböl, a vitorlarudak bambuszbol készültek.
Nagyon szép gratula :great:
- Fülöp Sándor
- Kapcsolat:
- atu
- Kapcsolat:
vannak benne szepen fafajtak,es en naiv meg egynek gondoltam ;D,viszont nagyon szep :great:meleg.mihaly@freemail.hu link írta: Üdv. Mindenkinek. Köszönöm a gratuláciot. Atunak: Ahajó 1:65-ben készült. Bár nem igy volt tervezve, de ahol nagyítattam a rajzokat nem ugycsinálták ahogy kértem,és már nem akartam tovább húzni az időtt. Szerettem volna mielőbb elkezdeni,igy megalkudtam a méretekkel. Ez nem balsa, a bordák 5mm-es furnér. Alappalánkozás 1,2-es bükk, a boritó palánk 0,6mm-es bükk és juhar. Az árbócok bükkböl, a vitorlarudak bambuszbol készültek.
-
Köszönöm a hozzászólásokat és a gratulációkat.