Mindenki előkerül valamikor. ;DRumcajsz link írta:Feltámadtál?Zéé74 írta: Helló!
A "landy" mániások kezdhetik a perselybe dobálni az aprót: http://www.1999.co.jp/eng/10159948[/size]![]()
2011
Moderátor: Rumcajsz
Re:2011
[move]MÉ ?? :o :o :o :o :o Meghaltam???[/size][/move]Rumcajsz link írta: Feltámadtál?![]()
Nem jobban mint mások is.......... tudod a nyárRumcajsz link írta: Eltüntél mint aranyóra a 3. Ukrán front után.![]()

S ehhez mit szóltok??? Még idén..........

1:35 GMC Bofors 40mm Gun ITEM No.: 82459

[/size]
Jól néz ki!Zéé74 link írta:Nem jobban mint mások is.......... tudod a nyárRumcajsz írta: Eltüntél mint aranyóra a 3. Ukrán front után.![]()
![]()
S ehhez mit szóltok??? Még idén..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1:35 GMC Bofors 40mm Gun ITEM No.: 82459
[/size]
Saját fejlesztés lesz, vagy csak összeházasítanak meglévő maketteket?
Ki tudja? Gyanítom alaposan "megnézték" a Tamiya Jimmy-t ill a Masters Productions átépítőt.Don link írta: Jól néz ki!
Saját fejlesztés lesz, vagy csak összeházasítanak meglévő maketteket?
http://www.phpshopxml.com/blamod.shop/C ... e/MAS35004
Egy a lényeg........ a "Dump"-ot (GMC CCKW 353 H1 vagy H2) NE adják ki![/size]
Szerintem teljesen új lesz, ezek nem közösködnek senkivel.
Ne legyen Dump? Megvetted gyantába', te kis rafinált? Azért lennének még ötleteim. LeRoy, tanker, műhely. De szerintem majd elkezdődik a siránkozás mondjuk az Armorama-n, mint a minap Führerwagen-ügyben (- Jaj! Kell ez nekünk egyáltalán? Jaj! Elbír a piac kettőőőőt?????) Nehogy elvonja a kapacitást az E-75-től meg az 1947. szeptember végi K Párductól.
Ne legyen Dump? Megvetted gyantába', te kis rafinált? Azért lennének még ötleteim. LeRoy, tanker, műhely. De szerintem majd elkezdődik a siránkozás mondjuk az Armorama-n, mint a minap Führerwagen-ügyben (- Jaj! Kell ez nekünk egyáltalán? Jaj! Elbír a piac kettőőőőt?????) Nehogy elvonja a kapacitást az E-75-től meg az 1947. szeptember végi K Párductól.
Sziasztok!
P.
(Hová a fr@ncba tűnt az avatárom ?! )
P.
Biztos, de gondolom tanulmányozták a piacon lévő készleteket.
Meg-meg !! Régen s nem olcsón.......... :-[ A Le-Roy -on ill a tartályosokon kívül jöhet minden! Pl: Banjo hajtással!
[/size]
Meg-meg !! Régen s nem olcsón.......... :-[ A Le-Roy -on ill a tartályosokon kívül jöhet minden! Pl: Banjo hajtással!

Én is beégtem (beégek?) több cuccal is, LeRoy, tartályok, műhely pl. Ezt a Bofors-os képet hol lőted?
P.
P.
Sziasztok!
P.
P.