Az "első" dobozbontásom!

A készlet a KittyHawk F-35B-je 1:48-ban. Csodaszép, monumentális, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Összesen 5 zascskó, plussz a kabintető, valamint a géptörzs alsó és felső része. A hajtómű természetesen külön egységekből építhető meg.
Remélem, a képek elég jól sikerültek, hogy láthassátok az alkatrészeket. Sorjának nyoma sincs. A szegecselés gyönyörűen látható, a matricák jó néhány ország gépét engedik megépíteni. A mellékelt építési könyvben a festési útmutató Gunze színkódokat tartalmaz. Sajnos azonban fotomaratott alkatrészeket nem mellékelt a gyártó

Nem tudom, mit kellene még elmondanom, remélem majd kisegítettek még. Szeretnék még sok-sok dobozbontásról beszámolni.
Remélem a vezetőség nem haragszik meg a következő sorokért. Mint már itt néhányan tisztában vagytok vele, értékesítem is ezeket a készleteket. Mivel azonban illegális hirdetést nem szeretnék, ezért csak annyit kérek, akit érdekel a készlet, vagy bármi egyéb, írjon itt nekem nyugodtan, rövid időn belül megígérem, válaszolni fogok.
A következő dobozbontás Trumpeter Btr-80

Üdv.:
Alex