Hetekkel ezelőtt kiderült, hogy az underground mozgalom két oszlopos tagja m7priest és Komatyi párhuzamosan épít egy-egy egyforma gépet, teljesen titokban, amolyan csoportos építés jelleggel, így most tökre lebuktatom őket

Így én egyből rávetettem magam egyik titkos favoritomra, a Meng D9R dózerére, ami nálam bakancslistán volt, a Balaton Weimarjával együtt, utóbbi így listás marad. Marhára tetszik ez a szörny és egy igazi pusztulatot szeretnék belőle építeni.
István pickupot vállalt be abba a pillanatban, így Ő megnyerte a lázadók szerepkörét tokkal vonóval, Gábor pedig egy Merkavara szavazott, ami régóta tetszik neki, de mivel a közeg nem volt szimpi számára, hanyagolta ezidáig.
Elég konkrét ötletünk van a történetre: a lázadók az útra robbantanak egy házat, a fennmaradt részébe befészkelik magukat, mert biztosra veszik, hogy jön az IDF a romokat eltakarítani, hogy lecsapjanak rájuk. Lesz minden: utca részlet, kosz, rom, árokba lökött trabant, teraszon leső panzerfaust kezelő.....
Remélem majd a többiek is nyomatják ide a saját haladásukat, minden esetre én a szokásos formámban szeretném az egészet levezetni.
Rácz Robitól sikerült beszerezni a dózert, ami nem a rácsos kivitel, de így is durva megjelenésű förmedvény. Sok részén meghagynám az eredeti cat sárgát majd, sok részén szeretném ha az IDF kender szín alól finoman kifigyelne a sárga és a rozsda/kopás. A fülke egész részletes, ezért még nyitott ajtó is lehet, minden esetre a kezelők nők lesznek egy koreiai gyanta készletből.
Ma sikerült elkezdenem az építést, Mengtől még nem építettem, műanyag színe a Broncoéra hajaz, de kicsit keményebb.