Nem kevés tökölés után elkészültem a futóaknákkal.
Elsősorban itt vannak az egyik főfutóakna 2 ajtajának nyitómechanikái, mellettük az eredeti Academy alkatrészek, amelyek ormótlanok és formájukat tekintve szinte semmi közük az eredetikhez... A gyufaszál csak a méret miatt van összehasonlításképpen.
BAL FŐFUTÓAKNA:A futóakna és a beömlőcsatorna közti homorú rész tetejét az Academy hibásan adja (gyakorlatilag lezárva azt), így ezt le kellett vágni és ívesre összecsiszolni a homorú résszel (élvezetes volt).
Az előrefelé mutató "negyed-kúpos" részt (nem tudom jobban körbeírni, remélem érthető

) lezárva adja az Academy, így ezt is kivágtam, a falát elvékonyítottam és megpakoltam, amivel kellett.
AZ Eduard csak 2-2 kábelköteget, illetve a futóaknák tetején lévő banán alakú részt adja, így az aknák 80-90%-ban saját gyártmányok.
JOBB FŐFUTÓAKNA:A főfutaknál mögötti négyzet alakú réseket is kivágtam (az első kép bal felén, amik vannak) és elé, meg bele is megscratcheltem (ezt alíg bírtam leírni

), amit a fotókon láttam. Meg ne kérdezzétek, hogy mi lehet az...

FŐFUTÓSZÁRAK:
ORRFUTÓAKNA:Az orrfutóakna elejét ki kellett vágni ahhoz, hogy azt a szürke dobozt besűllyeszthessem a helyére, majd a keletkezett lyukat sztirollemezzel lezárni. Az Eduard ide is csak egyetlen kábelköteget ad, a többi szintén húzott szál, sztirol, stb...