Szia!
Gratulálok, szép munka!
De engedj me néhány épító jelleggel elejtett észrevételt:
- nem tudom, szándékos-e az alap fekete rászének az egyenetlen felülete, de tapasztalatom szerint a zsűri nem igazán díjazza ezt a megoldást. Elkapkodott, befejezetlennek tűnik.
- az alap és a talaj találkozása néhol elvált, ezt ha lehet, szerintem még javísd ki.
- a növényzetbe talán kicsit több színt lehetett volna belecsempészni, még akkor is, ha sz őszi-téli érzetet akarod kelteni, párhuzamosan az elmúlással.
- az UAZ-t szépen feljavítottad, pótóltál olyan dolgokat, melyek nem voltak az alapkészletben, és igy nyitott állapotban látszanak. Viszont nekem úgy tűnik, hogy az oldalablakok gumikereteit összekented zöldel. Ez nem baj, mert újrafesthették, és olyankor ez a honvédségnél gyakran előfordult, de akkor ezt a karosszérián is láttattam volna, egy két helyen levelekben leváló festégréteggel.
- a tanksapkát meg alu színűre csináltam volna, amiről jól lepattogzott a zöld festék.
Ezek csak apróbb ésrevételek, melyek semmit nem vonnak le az általad elvégzett munka minőségéből. Csak így tovább, szép lett