MAKETT.ORG

A világ kicsiben
Pontos idő: 2010.09.05. 05:21

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 101 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Segítség ha kezded
HozzászólásElküldve: 2010.06.29. 10:27 

Sokolka írta:
Szia!
Az alteco A/B...
Kojak füle egészen jó!
Látom, van ott spiritusz, nem is kevés GépÉsz kartárs! :thumbup:
Hajrá, hajrá
!

Köszi! Próbálom majd ezt szem előtt tartva kevergetni! Spiritusz... nagyon élvezem és szeretnék nyár végére egy elfogadható szintet elérni :)

Nagyon állat tekintete van a figurádnak, ki lesz "ő" ha elkészül?
Én is szívesen végignézném hogy készül.... :whistle:

Krisztian írta:
Gépész, a fül az tökéletes! Ez segít majd a fej további részletezésében http://zyclyon-references.blogspot.com/ ... -face.html

Köszönöm!
Black Army írta:
Tök jó a sárkány! Az ember fej is alakul. A bal fül nincs kicsit hátul? Mekkora méretben készül ez?

Köszi! Elvileg egy vonalban vannak csak nem sikerült egyformára a két fül :whistle: ;) 1/10 a fej, illetve a sárkány is valami hasonló (15mm a szem-orr távolság)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.29. 16:01 

Sokolka!!!!

Tyűűűhaaaa, mit látok! :w00t: Az ücsörgő figura gyönyörű!! Az arcberendezése nekem is nagyon tetszik és az anatómia, arányok is hibátlanok! :thumbup:
Ha van még ilyen, ne rejtegesd! :D Elő vele!! :yes:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.29. 21:25 

:? Köszi mindenkinek!

Igazából csak illusztrációnak szántam a képeket :confused:

Ez a 75mm-es projekt még a múlt évben indult MIKE hatására, de sajna csúnyán megfeneklett (-sok társával egyetemben. Igen, LUSTA VAGYOK :D !)...az arc túlzó vonásait (krónikus előharapás és krumpliorr) és a delta izmok/vállak/nyak arányokat, a vádlikat és a hasizmot javítottam, de gyakorlatilag ugyan ebben az állapotban leledzik most is a figu. Van egy "nem is rossz" koncepcióm hozzá, csak a kedv hiánycikk felénk.
Most hogy megjelentek "Anglia zászlói" valami teljesen új irányban kellene inkább gondolkodnom...vagy nem tudom...szerintem ez már az enyészeté.

Ellenben ezúton is szeretnék mindenkit biztatni, hogy ne ijedjen meg a szélsőséges érzelmeket kifejező arcok megfaragásától, mert remek móka!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.29. 23:41 

Gépész!

Nekem is tetszik ez a sárkányfej.
Jó lett!

Sokolka!

Ez a figura nagyon kifejező, kár lenne veszni hagyni. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.06.30. 17:54 

Sokolka!

Nekem pont azért tetszik a figura, mert karakteres :w00t: – már így is jó lett a fizimiskája, nem tudom milyen lehet javítás után…De szerintem is kár lenne érte, ha menne a süllyesztőbe :wavecry: …Szóval, én nagyon kíváncsi lennék, ha folytatnád… :yes:

Üdv: Csaba

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.18. 23:05 

Sziasztok!
Bocsi, hogy itt "szennyezem" a témát de nem akarok ennek is külön részt nyitni...
Szóval haladok a Bust-tal, és ha jön közületek valaki szoboszlóra októberben, akkor ott talán megláthatja (a P-40-el együtt) :)
Már vannak képeim, csak rá kell szánnom egy kis időt (na meg ne felejtsem el) hogy csináljak egy olyan fotós bigyót ahova fel lehet rakni. :laugh: Úgy tervezem, hogy a következő figurám is - változatosság kedvéért - szintén Metrocop lesz, bár most vagy egy Nova Prospekt-es, vagy egy másik, aminek nem tudom a nevét... :blush: Az első valószínűbb. Mostmár teljes alakosnak szeretném. Tehát ha van valakinek Nova Prospekt-es Metrocop-ról képe kérem jelezzen! (én is tudnék csinálni, mert most éppen megvan a HL2, de sajnos ha képernyőfotó után bve akarom másolni Paint-ba akkor ki kell hozzá lépjek, és egyébként is amelyik gépen van a HL2 ott nincs paint........................ :wall: )
U.i.: Makettinfóra teszek fel képeket, tudjátok, ott külön ablakban jeleníti meg a képet ezért fel tudom tölteni ezt is könnyen.

:ugeek:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.09. 17:19 

Üdv!
Érdeklődnék a Pannon Color műv. olaj festékek minősége illetve felhasználhatósága felől felől :?: Konkrétan 1:35 -ös fejek festéséhez szeretném felhasználni őket,és eddig nem használtam még műv. olaj festékeket.Eleddig makett festékekkel csináltam,de olvastam egy leírást, és gondoltam megpróbálom kivitelezni.
Segítséget előre is köszönöm :!:
Tomi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.09. 18:49 
Adminisztrátor

Szia!

Teljesen jók! Alkalmazd bátran. Egyre figyelj. A csomagolás hátoldalán van egy pici négyzet. Ha a négyzet nem teljesen fekete, akkor a szín nem fed tökéletesen, az nem jó a Te célodra. Olyat vegyél, ahol a négyzet teljesen fekete. Érdemes használat előtt híg makettfestékkel a megfelelő színekkel alapozni, majd két nap száradás után olajjal rámenni. Ezeket az olajokat keverheted a makettfestékekkel is, így még a száradást is gyorsíthatod.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.09. 19:16 

Szia !
Válaszod köszönöm,még egy egy kérdés amit elfelejtettem,mivel hígítható? Terpentin, vagy van kifejezetten saját hígítója?
Tomi

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.08.10. 09:26 
Adminisztrátor

Jó a terpentin is, vagy a white spirit, amiről makettező oldalakon sok szó hangzik és már idehaza is kapható. De pl. jó a Revell, vagy a Humbroll gyári enamellhez gyártott hígítója is. Én a Revellnél egyszer olyat tapasztaltam, hogy az akrillal felvitt alapszíneket megoldotta. De Szabó Gábor barátom tagadja, hogy ilyen előfordulhat, mert ő jó ideje ezzel hígít.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 101 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]