Közlemények

Hadtörténelmi délutánok 2013. április 27.

  Kedves Mindenki!A HM HIM „Hadtörténelmi Délutánok” sorozata 2013. április 27-én, szombaton 13 óra 30 perckor folytatódik a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (1014, Budapest, Kapisztrán tér 2-4.) II. emeleti […]

 

Kedves Mindenki!A HM HIM „Hadtörténelmi Délutánok” sorozata 2013. április 27-én, szombaton 13 óra 30 perckor folytatódik a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (1014, Budapest, Kapisztrán tér 2-4.) II. emeleti „Tóth Ágoston” termében.Elsőként könyvbemutatóra kerül sor, amelynek keretében Pánczél Mátyás mutatja be a PeKo Publishing gondozásában nemrégiben megjelent magyar és angol nyelvű „Sturmgeschütz III on the Battlefield” (Sturmgeschütz III a csatamezőn) című fotómonográfiáját. (A kötet a kiadó korábban megjelent T-34 harckocsikkal foglalkozó kiadványával együtt a helyszínen kedvezményesen meg is vásárolható.)

Ezután Pánczél Mátyás tart előadást „Német rohamlövegek harctevékenysége a keleti hadszíntéren 1941-1945 között, a haditechnika tükrében” címmel. Az előadást a szokásos fórumrész követi.

A belépés továbbra is díjtalan.

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel:
Számvéber Norbert

Tudj meg többet róla: Böjthe Krisztián

Kisebb nagyobb megszakításokkal 1981 óta makettezek. Elsősorban a Második világháború és az azt követő időszak harcjárművei tartoznak az érdeklődési körömbe 1/35 ös léptékben.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .