Közlemények

Támogassuk a Fortepant!

Kedves Fórumozók! Akik közülünk magyar vonatkozású, de leginkább második világháborús témákat építenek vagy festenek, azok már mind találkoztak olyan digitalizált fényképpel, ami a Fortepanról származtak. Mi is ez a weblap? […]

Kedves Fórumozók!

Akik közülünk magyar vonatkozású, de leginkább második világháborús témákat építenek vagy festenek, azok már mind találkoztak olyan digitalizált fényképpel, ami a Fortepanról származtak. Mi is ez a weblap? Egy folyamatosan bővülő, nonprofit “vállalkozás”, ami azért jött létre, hogy képpel írt történelmünket megmentse az örökkévalóságnak és önzetlenül közzé tegye azt a világnak.

Az oldal üzemeletetői eddig önerőből végeztek fejlesztéseket, most azonban segítségre szorulnak. Mivel haszonélvezői vagyunk tevékenységüknek, javaslom támogassuk őket, amennyiben tehetjük.

Részletekről itt lehet olvasni.

Tudj meg többet róla: Schuller Balázs

Schuller Balázsnak hívnak. Szakmám szerint történész vagyok, hét évig muzeológusként dolgoztam. Főként történeti értékű fotográfiákat és dokumentumokat kezeltem, valamint múzeumpedagógiai programokat és létesítményeket terveztem. Jelenleg kisvállalkozásomat, a Black Army Modellst vezetem, mely makettek készítésével, gyártásával, valamint múzeumi kiállítástechnikával és terepasztal építéssel foglalkozik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .