Közlemények

Sztárfigurások a Mosonshown!

A 2014-es Mosonshow szervezői arról az örömteli hírről tájékoztatták a nagyérdeműt, hogy idén három neves spanyol figurás makettező is ellátogat a rendezvényre, sőt még érdekesnek ígérkező előadásokat is tartanak. Fernando […]

Jaume Ortiz

A 2014-es Mosonshow szervezői arról az örömteli hírről tájékoztatták a nagyérdeműt, hogy idén három neves spanyol figurás makettező is ellátogat a rendezvényre, sőt még érdekesnek ígérkező előadásokat is tartanak.

Fernando Ruiz Ceano a mellszobor festésről, Jaume Ortiz a Waffen SS terpminták festéséről, míg Jonatán Monerris a figura készítés alapjairól tart bemutatót.

Akit valamennyire is érdekelnek a figurák, annak kihagyhatatlan ez az alkalom!Jonatán Monerris

FRC 2

Tudj meg többet róla: Schuller Balázs

Schuller Balázsnak hívnak. Szakmám szerint történész vagyok, hét évig muzeológusként dolgoztam. Főként történeti értékű fotográfiákat és dokumentumokat kezeltem, valamint múzeumpedagógiai programokat és létesítményeket terveztem. Jelenleg kisvállalkozásomat, a Black Army Modellst vezetem, mely makettek készítésével, gyártásával, valamint múzeumi kiállítástechnikával és terepasztal építéssel foglalkozik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .