Közlemények

További érdekes bemutatók a Mosonshown

  A Mosonshow szervezői újabb neves vendégekről adtak hírt. Az alábbi listában szereplő urak természetesen nem csak jelenlétükkel és nevezett munkáikkal emelik a hétvége színvonalát, hanem hasznos bemutatókat is tartanak. […]

 

A Mosonshow szervezői újabb neves vendégekről adtak hírt. Az alábbi listában szereplő urak természetesen nem csak jelenlétükkel és nevezett munkáikkal emelik a hétvége színvonalát, hanem hasznos bemutatókat is tartanak. A szervezők ígérete szerint idén jobb technikai felszereltség szolgálja az ilyen előadások élvezhetőségét. Bízunk benne, hogy így lesz és hasznos információkkal gazdagíthatjuk tudásunkat.
Íme hát a lista és néhány jellemző alkotás fotója, ami megkönnyítheti a nevek beazonosítását.
-Kamil Feliks Sztarbala repülők öregítése
http://sztarbala.com/

-Jay Laverty repülők festése

http://www.jaylaverty.com/

-Pere Pla és Barátai (folyamatosan az aulában )

http://www.plaeditions.com/prestashop/index.php?id_product=35&controller=product&id_lang=1

-Horváth Péter (Pepe) (folyamatosan az aulában)

SztarbalaLavertyPere Pla

Tudj meg többet róla: Schuller Balázs

Schuller Balázsnak hívnak. Szakmám szerint történész vagyok, hét évig muzeológusként dolgoztam. Főként történeti értékű fotográfiákat és dokumentumokat kezeltem, valamint múzeumpedagógiai programokat és létesítményeket terveztem. Jelenleg kisvállalkozásomat, a Black Army Modellst vezetem, mely makettek készítésével, gyártásával, valamint múzeumi kiállítástechnikával és terepasztal építéssel foglalkozik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .