Sci-fi figurás szabályzat

Lezárt
Black Army
Hozzászólások: 2757
Csatlakozott: 2009.09.08. 13:41
Kapcsolat:

Sci-fi figurás szabályzat

Hozzászólás Szerző: Black Army »

A GB témája: sci-fi figurák
Minden, ami a jelenlegi kor technológiáján túlmutat, de lehet poszt-apokaliptikus jövőkép is, ami viszont bizonyos esetekben visszalépést jelent a technika terén. Ebbe a kategóriába kell nevezni a WH 40k, a Star Wars, stb. vonalat képviselő figurákat.

A GB időtartama
A GB 2011. október 24-én kezdődik és a 2013-as mosonmagyaróvári makettversennyel zárul.

Résztvevő munkák
A GB-ben nincs meghatározott méretarány. Egyaránt lehet nevezni egy- vagy többfigurás kompozícióval. A résztvevő munkák lehetnek saját faragásúak, átalakítások, illetve gyári készletek. Minden versenyző a saját topic elindításakor köteles röviden bemutatni projektjét (felhasználni kívánt készlet/ek/, háttértörténet, stb.). A GB-ben részt lehet venni olyan munkával, amelynek elkészítése még a GB indítása előtt megkezdődött, de a befejezésnek mindenképpen a GB idejére kell esnie.

Előírások
Minden versenyző köteles a kész munka fotóit leszámítva legalább két „work in progress” képsorozatra, melyen a projekt előrehaladottságát mutatja. A résztvevők vállalják, hogy munkáikat eljuttatják a 2013-as mosonmagyaróvári makettversenyre, ahol azok bemutatásra kerülnek. A résztvevőknek emellett természetesen kötelező a fórum szabályainak maximális betartása.
Üdv: Schuller Balázs
Kép http://www.blackarmymodells.com
Lezárt

Vissza: “Párbeszéd és szabályzat”