Szabályok

talbi
Hozzászólások: 236
Csatlakozott: 2010.08.02. 16:04
Kapcsolat:

Re:Szabályok

Hozzászólás Szerző: talbi »

Azt figyeltem meg, hogy az ilyen makettező fórumokat itthon nagyon sokan olvassák de jóval kevesebben írnak bele. És még kevesebben teszik közzé munkáikat. Egyszerűen azért mert már olyan profi mesterművek vannak, hogy szint szégyen a kis összeeszkábált gépeinket bemutatni. Tudom, hogy nem szokás leszólni de valahogy akkoris... Én ismerem a korlátaimat így másokat is szeretnék arra buzdítani, hogy ne lazsáljanak, építsenek. Nagyon tetszik nekem ez a csoportos építés dolog. Külföldi fórumokon nagyon sokan beszállnak, mindenféle munkákat közzétesznek. 
Jól enne ha pl. ezen fórum hasábjain sűrűbben lenne ilyen lehetőség. És kihangsúlyozva a MINDENKIT VÁRUNK ;) felszólítás.
Zozó
Hozzászólások: 231
Csatlakozott: 2010.04.25. 18:08

Re:Szabályok

Hozzászólás Szerző: Zozó »

Egyetértek! Bár szerintem "összeeszkábált gépek" nincsenek, mert ez csak egy pillanatnyi állapotot tükröz. (És ezt is érdemes bemutatni.) Az ilyen fórumokon aki tud, az taníthat, aki pedig akar, az tanulhat. A lényeg pedig a szórakozás! ;D
(Bár a határidő nekem is nagy ellenségem, de legfeljebb nem lesz kész időre. Na és? Nem ez a lényeg.)
Lássunk minél több makettet!
Kép
talbi
Hozzászólások: 236
Csatlakozott: 2010.08.02. 16:04
Kapcsolat:

Re:Szabályok

Hozzászólás Szerző: talbi »

Nos akkor egy majdnem szórakoztató termék, vagyis a HELLER 1/144 Mirage 2000 minikéje. Biztosan építek majd egy ilyet majd, de ahoz matricalapot és sok türelmet is be kell hogy szerezzek, ez most ilyen lett:


Kép
Válasz küldése

Vissza: “Szabályok, kérdések”